Så blev Caroline større end Bjarne Riis

Den største danske sportspræstation står fodboldlandsholdet fra 1992 for. Men i dag har Caroline passeret Bjarne Riis' Tour de France-sejr

Jeps, så er førstepladsen på verdensranglisten hjemme. (Foto: AP)
Jeps, så er førstepladsen på verdensranglisten hjemme. (Foto: AP)

Det er svært at sammenligne præstationer i forskellige sportsgrene, og mange nationen!-medlemmer mener da også, at vi beder dem om at løse et regnestykke med æbler og pærer, når vi spørger om Carolines førsteplads på verdensrangslisten i tennis er en større præstation end EM-guldet fra 1992 og Bjarne Riis' Tour-sejr i 1996.

Alligevel har 1953 personer svaret på spørgsmålet 'Hvilken dansk sportspræstation har du mest respekt for?' og resultatet er klart og tydeligt: Riis' Tour de France -sejr i 1996 får 6.6 procent, landsholdets EM-guld i 1992 får 72.51 procent og Carolines førsteplads på verdensranglisten får 17.82 procent af stemmerne.

Felex p. skriver:
- Sammenligningen med Bjarne Riis er da lige at skide på Caroline. Bjarne R. vandt jo på EPO og andet godt fra læge verden. I mine øjne er Bjarne en løgner og ikke nogle helt i sportens verden. Han har snydt og er en taber.

René Ma. mener også at Caroline har gjort det flot, men...:
- Fodbold er verdens største sport...Et EM må hver det næst bedste at opnå efter et VM...Men klart den største præstation af individuelle kvindelig sportsudøver.

nationen! blev i marts spurgt, hvor langt de mente, at Caroline ville nå op på ranglisten i år, og 39 procent svarede førstepladsen, mens 47 procent spåede en andenplads som højeste placering.