Annonce:
Annonce:

Hovsa! Har du kvajet dig ligesom DF?

Har du ved en fejl sendt nøgenbilleder af dig selv til din far eller fejlsendt en sms til kæresten, som var tiltænkt elskerinden? Fortæl din historie til nationen!

Det handler om at holde koncentrationen, når modtageren din lumre sms skal findes i telefonbogen. (Foto: Colourbox)
Det handler om at holde koncentrationen, når modtageren din lumre sms skal findes i telefonbogen. (Foto: Colourbox)
Annonce:
Følg nationen!

DF-pressemedarbejder Helene MacCormac gjorde sig forleden ganske uheldigt bemærket, da hun fejlsendte en mail til medlemmer af den danske verdenspresse.

Og journalisterne fik sikkert kaffen en smule galt i halsen, da de læste den nu famøse sætning:

'Melder vi fra, skal det have mediernes bevågenhed, og de ekstremistiske homoseksuelles fraktionsgrupper skal have nogle tærsk (Jeg håber de ikke kan lide den slags!).

Hovsa! Mailen var som bekendt ikke tiltænkt en håndfuld glubske journalister, som den dag fik serveret en god i historie på et digitalt sølvfad - men derimod Dansk Folkepartis folketingsmedlemmer Liselott Blixt og Pia Adelsteen.

Læs artiklen: DF-ansat: Homoseksuelle skal have nogle tæsk

Nøgen på mms
Men det er sikkert som amen i kirken, at Helene MacCormac ikke er den eneste borger i landet, som ved en fejl har sent en mail, sms eller mms til den forkerte modtager.

Annonce:

For eksempel modtog undertegnede journalist for en måneds tid siden en mms indeholdende et billede af en ganske afklædt ung dame.

Glæden over den spontane fan-mms blev dog hurtigt dæmpet, da det efter en kort sms-korrespondance viste sig, at billedet var til en anden.

Billedet blev naturligvis slettet med lynets hast...

Uopfordret tilbud
En anden medarbejder på Ekstra Bladet kunne undre sig over, hvilke videoer hun mon havde medvirket i, da hun modtog denne høflige men foruroligende sms:

'Det er også helt okay:-) Mange kvinder vil gerne lave video alene, også efter, de lavede én privat sammen med deres kæreste eller mand. Du siger bare til, om du vil lave den alene, eller om vi skal tage en fyr med. Handlingen aftaler vi som sidst, og du kan også domineres, hvis det er det du ønsker.'

'Filmen er selvfølgelig din bagefter, og alt gøres med fuld diskretion og anonymitet. Vi har lidt travlt lige nu, men lad os snakke sammen på msn i næste uge.'

Der er åbenbart gang i den ude i de små hjem...

Annonce:

Så hvis du ved en fejl har sendt en sms til kæresten, som faktisk var til elskerinden, eller noget lignende - så fortæl din historie til nationen!

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: