Annonce:
Annonce:

102.000 nationen!-medlemmer tager prisen

Der var hæder til MIN SAG! og dermed til nationen!s 102.000 medlemmer, da Mediernes Internet Pris blev uddelt her til aften

Ekstra Bladets Anders Kjærulff Christensen modtog prisen.
Ekstra Bladets Anders Kjærulff Christensen modtog prisen.
Annonce:
Følg nationen!

De elsker at debattere, kritisere, skændes, brokke sig, rose og svine hinanden og især Ekstra Bladets journalister til. De hedder Jonas H. og John B., Erik H og Gitte J. og de skriver såmænd næsten 20.000 kommentarer på ekstrabladet.dk hver eneste uge.

Annonce:

De er nationen! og der er 102.000 medlemmer af den indtil videre.
Ud over at skrive kommentarer kan medlemmerne uploade videoer til nationen.tv og så kan de oprette deres egne artikler med mærkesager under MIN SAG!

MIN SAG!
1. november sidste år tog Ekstra Bladet nemlig chancen og slap nationen! helt fri: Med 'MIN SAG!' kan medlemmerne lave deres egne artikler og søge støtte til de mærkesager de har. Når man over 1000 støtter rykker redaktionen bag nationen! ud og laver en artikel til ekstrabladet.dk.
- Med 'Min sag' viser vi, at vi tager læserne så alvorligt, at vi lader dem sætte dagsordenen, og er parat til at rykke ud i deres tjeneste. Det kan handle om en landstræner i fodbold, en våbenlovgivning, en indsamling eller noget helt fjerde. Det er læserne, der bestemmer, siger chefredaktør Poul Madsen fra Ekstra Bladet.

Gå til MIN SAG! her

Hash og hundelov
Ligenu handler det blandt andet om hundeloven, lovliggørelse af cannabis, støvsugerposer og Don Ø, der skal have sit æresmedlemskab tilbage, hvis det står til Kim M. Men MIN SAG! har også lagt plads til Dildosagen fra Holstebro, hvor en sex-butik ejer ikke måtte reklamere for dildoer foran butikken. Efter behørig omtale i avisen og på nettet droppede anklagemyndigheden kravet om en bøde for den uanstændige plakat.

Licens-Lars
Licens-Lars er det folkelige navn bag den nu tidligere politiassistent Lars Andersen, hvis modstand mod medielicensen skaffede ham over 1000 støtter på MIN SAG! og dermed en massiv omtale på ekstrabladet.dk og i avisen.

Og nu har MIN SAG! så fået en pris, Mediernes Internetpris, for bedste brugerinddragelse.

Annonce:

Juryen begrundede valget med, at Ekstra Bladet gennem nationen! og min sag virkelig sætter læserne løs på ekstrabladet.dk.

Her på nationens! redaktion skynder vi os at sende rosen videre: Tillykke til alle jer i nationen! Det er godt gået!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: