'Kun interessant hvis hun knalder'

Amalie er vild med kendislivet, og hun er snart klar med sit eget tv-show

Hun blev kendt i reality-programmet Paradise Hotel, som pigen, der ikke vidste, hvad en russisk roulette var, og hende der var ulven Peters store Paradise-kærlighed. Og nu er hun klar med sit eget tv-show.

Thomas A ser det som en positiv ting, men er kun interesseret, hvis Amalie fortsat har sex for åben skærm.

- Positivt i denne mørke tid med finanskrise og vulkaner der errigerer og ejakulerer uberegneligt, er det rart med gode nyheder. Jeg håber dog ikke hun vil klæde sig som en russisk roulette eller svømme fra kameraet i kraft af hun var elite svømmer som lille. Jeg håber heller ikke hun er ædru eller sexuelt inaktiv foran kameraene da dette kraftigt vil nedsætte befolkningens interesse :o(, skriver Thomas A.

Vil bare være kendt
Amalie har siden hun var tolv år haft en brændende ønske om at blive kendt, men hvordan hun skulle blive det var underordnet. Bare hun kunne blive kendt.

Det skete så, da hun deltog i det netop afsluttede Paradise Hotel. Og nu hvor Paradise-feberen så småt har lagt sig, sørger Paradise-baben for at hun ikke bliver glemt lige foreløbig.

- Jeg er i gang med et tv-program, der handler om mig, mit liv og mine fremtidsplaner. Man følger mine drømme. Det bliver sjovt og underholdende, siger Amalie til Se og Hør.

Ulven vil også
Det er ikke kun Amalie, som seerne får glæde af. Den berygtede sexglade Peter gør nemlig Amalie kunsten efter, da han også barsler med, at han vender tilbage til skærmen.

- Nu skal jeg udnytte 'Paradise Hotel' så meget som muligt. Og jeg skal også meget snart i gang med et nyt tv-projekt, siger Peter, der også blev kendt som Ulven.

Hvad mener du? Glæder du dig til at se de to paradisoer på skærmen igen? Eller har du fået nok af dem?

0 kommentarer
Vis kommentarer