Annonce:
Annonce:

Øv, tjente kassen på blowjob-interview

Reimer Bo kan grine hele vejen ned til banken efter sit famøse interview med Stein Bagger. Nationen! raser over, at tv-værten kunne tjene kassen på storsvindleren.

Annonce:
Følg nationen!

Der er på nationen! ikke mange rosende ord til overs for Reimer Bos kontroversielle Bagger-interview i 21 Søndag, der, i følge en læser på nationen!, mest af alt mindede om et blowjob. Og nyheden om, at det nu viser sig, at Reimer har fået dobbelt løn for interviewet falder heller ikke i god jord hos nationen!

Svedigt blowjob
- What a blowjob. 55 min. langt, svedigt og stønnende blowjob var hvad DR præsterede søndag aften i primetime sendetid. Mit spørgsmål er, fik han også penge for det (Bagger)? Eller nøjedes de med en udløsning?, skriver Andreas T.

Tjente kassen
Om der var penge mellem Bagger og Reimer Bo er ikke til at vide, men det viser sig nu at der var store summer af penge mellem tv-værten og DR.

Annonce:

For udover at kunne glæde sig over sin almindelige løn fra DR, så kan Reimer Bo Christensen også glæde sig over, at DR betalte en af deres i forvejen højst betalte studieværter flere hundredetusinde kroner for at interviewe den bedrageridømte Stein Bagger.

Læs også: Får dobbelt løn for sit store scoop

Ud med Reimer
Og på nationen! hersker der ingen tvivl om, at DR burde sætte den rødhårede studievært på porten.

- Hvorfor Reimer Bo. Hvis man nu alligevel betaler for gildet, hvorfor så få Reimer Bo til at stå for interviewet?? Jeg fatter ikke store dele af mine licenspenge går til det lortefirma!, skriver Kenn T.

- Ud af vagten. Hvorfor kom han i grunden tilbage? han kunne nu gøre rigtig mange mennesker glade .... ved at finde sig et andet job for som TV-vært er han dårlig, han er nærmest pinlig, både at se og høre på! Fjern dog den mand!, skriver Vagn N.

- Måske kunne man ligefrem indføre en klausul i medarbejder kontrakten, der begrænser dette cirkus! Hvornår ved DR, at der ikke er modstridende interesser når medarbejderne har flere hatte på?, skriver Ann P.

Annonce:

Sælger ud af DR
På Reimer Bos egen hjemmeside, hvor man blandt andet kan hyre studieværten til diverse foredrag og andre ting, reklamerer han blandt andet for sig selv ved at henvise til forskelige programmer, som han laver for DR. Vel at mærke at han holder foredrag som privatperson.

Se: Reimerbo.dk

Hvad mener du? Skal Reimer betale pengene tilbage? Eller tror du han har givet nogen af dem til Bagger?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: