Tager forsikringselskabet røven på dig?

Der går flere tusinde kroner af det årlig budget til forsikringsselskaber, men er du egentlig dækket ind, når du har brug for det?

Griner dit forsikringsselskab af dig? Og føler du, at dine præmiepenge har været spildt? (Foto: Colourbox)
Griner dit forsikringsselskab af dig? Og føler du, at dine præmiepenge har været spildt? (Foto: Colourbox)

Du har betalt til dem i årevis. For så er du helt sikker, hvis huset brænder, eller bilen bliver stjålet. Det er jo det, der er meningen med en forsikring. Problemet er bare, at når du begynder at koste penge for forsikringselskaberne, så ryger du på porten.

For eksempel blev en kvinde udsat for hærværk flere gange, og derfor vil forsikringselskabet ikke have hende som kunde længere.

Har du prøvet noget lignende?

Det kan være du hår fået cyklen stjålet så mange gange, at forsikringsselskabet nu kræver, at du har en selvrisiko, selvom du egentligt har betalt for ikke at have en. Det kan også være du konstant er udsat for, at unge ballademagere synes det er morsomt at kaste med sten mod dine vinduer- og nu vil forsikringsselskabet ikke dække for de unges julelege længere. Eller det kan være noget helt tredje.

Har du haft en dårlig oplevelse med dit forsikringsselskab, der pludselig ikke længere vil have dig som kunde så skriv til os på ntl@eb.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere