Er klimatopmødet de 800 mio. værd?

- Skyd ikke på Obama. Han er jo bundet på hænder og fødder, mener nationen!, der kommenterer det nye 'døgnflue-besøg

Kan Obama redde klimatopmødet i København ? Foto: AP
Kan Obama redde klimatopmødet i København ? Foto: AP

De folk, der tror på, at den amerikanske præsident Barack Obama, skal redde verdens klima, og gøre klimatopmødet i København til en succes, så Danmark får valuta for de 800 millioner klima-spektaklet koster, kan godt tro om igen.
For skal man tro nationen!, så gør Obamas 'døgnflue-besøg' i København, før han skal modtage Nobels fredspris i Oslo, ingen forskel på det konkrete resultat af klimatopmødet.

Læs også: Klimafascister SKAL angive kildehenvisninger!

USA største forurener
Det mener hele 71 procent ud af 4575 svar på nationen! Kun 28 procent tror, at Obamas Københavner-visit får en positiv betydning for klima-topmødet.
- Der hersker ingen tvivl om, at Obama godt ved, at USA er verdens største klima-synder, og at han både har viljen og ønsket om at gøre en radikal en forandring, mener Niels E.

- Det er vel også derfor han møder op. Men jeg tror også Obama har indset, at han ikke har magten til de ambitiøse forandringer, han selv tror på. Han lover en amerikansk reduktion af CO2-udslippet på 17 procent inden 2020. Det lyder jo flot, men reelt mener eksperter, at der kun er tale om tre-fire procent. Manden er jo bundet på hænder og fødder af amerikanske interesser, finanskrise og arbejdsløshedsrekord..

Yes, he can
Thomas B. fra nationen! mener man trods alt skal benytte Obamas besøg til noget konstruktivt, så han kan få miljøopbakning hjemme i USA:
- Det kunne da egentlig være sjovt at samle en stor folkemængde, der i kor kan brøle 'Yes he can!, når han ankommer.

Spild af penge
Mathias B tror ikke det gør så stor en forskel om Obama kigger forbi til, klimatopmødet:.
- Det blev allerede klart for næsten en måned siden at der ikke kommer nogen ambitiøs aftale i hus. På mig virker det som et forfærdeligt spild af penge, at Danmark holder denne konference, som jo ikke vil komme til at føre til noget alligevel. Vil du vide noget med substans, så kig ind på 'Climagate' i Google.

Kaos og ballade
Henrik P. er meget skeptisk overfor spørgsmålet om der kommer noget godt ud af Obamas besøg og klimatopmødet i det hele taget.
- Jeg tror desværre bare det udløser en masse ballade. Se bare hvilket kaos det udløste, da Obama sidst - bare nogle få timer - besøgte København. Nu kommer han så igen bare for at vise han er her, men tager alligevel tage hjem inden det er slut. Hvorfor så overhovedet komme?
Tror heller ikke på det kommer noget som helst resultat ud af det møde, andet end en masse udgifter og kaos og nogle "ambitioner" for fremtiden.

Ren spild af penge
Michael M. er på samme linje:
- Hvorfor holde denne show off-parade ? Det klimatopmøde er helt til grin, spild af energi og penge. Og så risikerer vi desuden at få hele København brændt af ? Det forurener sgu da også.

Er klima-topmødet ren show-off, og spild af de 800 millioner, det koster at holde, og ender det hele bare i kaos og ballade med eller uden Barack Obama?

Læs også: Fingrene fra min bil, røde klimasvin

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere