Lund Madsens snakkeri målt med stopur

Måske har du haft det på fornemmelsen, men nu har politiken.dk haft stopuret fremme. DRs mest talende show-vært hedder Anders Lund Madsen.

Et interview med Anders Lund Madsen er mere vært en gæst.
Et interview med Anders Lund Madsen er mere vært en gæst.

- Anders Lund Madsen er skam interesseret i flere for ham interessante ting og det er Anders Lund Madsen og Anders Lund Madsen og Anders Lund Madsen og Anders Lund Madsen................................og sådan derudaf.

Sådan kommenterer thomas moller thosted den stopurstest, politiken.dk har udsat Det Nye Talkshow sendt d. 13. november og 'Ugen med Clement' sendt lørdag 14. november for.

I snit snakkede Madsen 64 procent af interviewtiden, mens Clement holdt sig langt mere tilbage - han snakkede kun 29 procent af tiden.

Clement afbryder
Anders Villadsen skriver:
- Anders Lund Madsen kan bære det. Clement er pinlig. Han afbryder konstant, for at dreje interviewet i en ny retning. Men han lader ikke interviewofferet svare på de spørgsmål, han selv har stillet. Det er pinligt, for han vil jo ikke - på samme måde som Anders Lund Madsen - distancere sig emnet med ironi og humor. Anders Lund Madsen skal nu overveje at droppe slutreplikkerne, når det gode husband spiller programmet ud. De fungerer ikke.

Men hvor meget snakker en god talkshow vært? Og er det for meget at værten taler mere end gæsterne?

Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen havde 589.000 seere på DR1 i fredags. Ugen Med Clement havde 146.000 seere på DR2 i lørdags.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere