'Jow Larsen, du er en mega-fedterøv'

Dynekongen får en på snuden af nationen! hvor hele 63 procent ikke vil af med deres julegave fra firmaet

Den hovedrige Lars Larsen - nægter at give sit personale julehaver. Foto: Ole Lind
Den hovedrige Lars Larsen - nægter at give sit personale julehaver. Foto: Ole Lind

Det er nærmest en helligbrøde at droppe årets firmajulegave. Og specielt, hvis firmaet hedder Jysk, og ejeren Lars Larsen.

nationen! er mild sagt bestormet af vrede protester efter det kom frem, at tre af landets største virksomheder, luftfartsselsabet SAS, mejerigiganten Arla og Dynekongen, Lars Larsen, har besluttet af droppe årets firmajulegave.

Den går ikke! mener hele 63 procent ud af 1609 besvarelser i en ny nationen! afstemning, der klart markerer, at det skal slå meget sløjt til, hvis julegaven skal droppes.

God for 11 miliarder
nationen! retter specielt skytset mod den legendariske dynekonge Lars Larsen fra dyneimperiet Jysk.
- Larsen er Danmarks 6. rigeste mand og god for ca. 11 milliarder kr. Julegaven vil kun udgøre 0,02 procent af hans samlede formue. Så jow, han er en mega-fedterøv, fastslår Søren Ja.

For usselt
- Det er et usselt sted at spare, mener Mikal J. Før finanskrisen måtte man lokke med fryns for at få arbejdskraft. Men nu vil folk kysse chefens sko for at komme foran de andre 300 kvalificerede i l køen.
- Kære Dyne Larsen, skam dig. Du er er jyde - med tryk på jyde - en rigtig gammel nærigrøv, skriver Holger. F. Du er jo heller ikke kendt for at overbetale dine folk.

Aldrig gode gaver
Jacob A.,, der engang har arbejdet i Jysk, konstaterer: - Der var aldrig gode gaver. der var sparet på alt. Lars Larsen er bare en rigtig fedterøv.
Bo K. har lige besøgt Dyne Larsens butik i Skalborg ved Aalborg, og skriver til Dyne-kongen: - Jeg fik en kanonservice, og et smil på vejen af dine supersøde ansatte. De kan kun fortjene en gave.

Ligklæder uden lommer
- Selv om du fik 100 liv kunne du ikke forbruge 11 milliarder, så tag dog og fordel glæderne lidt med dine flittige, loyale ansatte, der har været med at skabe din succes,. skriver Holger C.. Husk der er ingen lommer i ligklæder, og det nok heller ingen ide, at fylde kisten med tusindkronesedler. Det er nu du skal vise dit format.

Firmajulegaver er ikke noget krav, men en påskønnelse, som de fleste danskere sætter pris på.

Så derfor virker det lidt provokerende på nationen!, at en hovedrig mand som Lars Larsen i år har sparet julegaverne væk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere