Julehjælp: Stem på de fattige børn

I dag kan du stemme på 9051 kandidater til kommunalvalget. Men på 200 valgsteder kan du også give en skærv til danske børn, der lever i fattigdom

På et par hundrede valgsteder, samler ASF-Dansk Folkehjælp i samarbejde med Ekstra Bladet ind til fattige danske børns jul. (Foto: Linda Johansen)
På et par hundrede valgsteder, samler ASF-Dansk Folkehjælp i samarbejde med Ekstra Bladet ind til fattige danske børns jul. (Foto: Linda Johansen)

45.000 danske børn lever i fattigdom, og i dag er flere hundrede mennesker på gaden for at samle penge ind så de kan få en god jul.

Pengene skal gå til 'julehjælp' - gavekort til madvarer, lidt legetøj og sportsudstyr - og allerede nu har ASF-Dansk Folkehjælp, som står for indsamlingen sammen med Ekstra Bladet, godkendt mere en 500 trængende familier.

De familier, som får del i pengene, modtager kolonialvarer til en værdi af 500 kroner samt gavekort på henholdsvis 500 kroner til legetøjsbutikken Fætter BR og 500 kroner til Sportsmaster.

I Allerød Kommune er det piger fra fodboldklubben, der står for valgindsamlingen. De meldte sig, da de læste en historie her på siden om, at ingen havde meldt sig som indsamlere i Allerød.

Hvis du - eller nogen du kender - har brug for julehjælp, så print dette skema og send det til ASF Dansk Folkehjælp.

Husk, at din ansøgning skal påtegnes af din sagsbehandler i socialforvaltningen/ jobcentret i din bopælskommune og at alle skemaets felter skal udfyldes/besvares – ellers kan ASF Dansk Folkehjælp ikke behandle din ansøgning.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere