Sådan scorer du kassen

Lad Ekstra Bladet hjælpe dig til en bedre privatøkonomi - vi giver et gratis økonomitjek.

Ekstra Bladet kan hjælpe dig med en bedre økonomi - skriv til os.
Ekstra Bladet kan hjælpe dig med en bedre økonomi - skriv til os.

Til næste år slår skattelettelserne for alvor igennem. Det betyder, at danskerne får flere penge mellem hænderne til forbrug. For en helt almindelig familie med en indkomst på 700.000 kroner betyder skattelettelserne ifølge Nordea et øget rådighedsbeløb på 20.000 kroner om året. Altså næsten 1700 kroner om måneden.

Lægge lån om?
Og ikke nok med det, der er faktisk også mange andre ting, du kan gøre, hvis du vil have bedre råd.  For eksempel viser beregninger, som BRFkredit har lavet for Ekstra Bladet, at boligejere, der tog et lån på to millioner i 1998 og siden har kørt med rentetilpasningslån, har sparet 279.972 kroner i forhold til boligejere med fastforrentet lån. Men er et rentetilpasningslån også en god idé for dig. Og hvad med afdragsfrihed?

Vi kan hjælpe
Økonomi er kompliceret, men heldigvis er der hjælp at hente. Ekstra Bladet tilbyder dig derfor et økonomitjek, hvor vi i samarbejde med privatøkonomiske eksperter gennemgår din økonomi med tættekam. Er du interesseret i et økonomitjek, så skriv til denne adresse: ski@eb.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere