'Skrid - hjem' pakke er usympatisk.

DF og regeringen vil betale utilpassede udlændinge for at rejse hjem.

Pia Kjærsgaard og DF vil give utilpassede udlændinge 100.00 kroner son tak for at forlade landet. (Foto Thomas Sjørup)
Pia Kjærsgaard og DF vil give utilpassede udlændinge 100.00 kroner son tak for at forlade landet. (Foto Thomas Sjørup)

Utilpassede udlændige fra ikke vestlige lande skal tilbydes 100.000 kroner i afskedsgave, hvis de vælger at rejse hjem frivilligt og give afkald på opholdstilladelsen. Det har regeringen og Dansk Folkeparti aftalt i går aftes. Tidligere har kommunerne givet 11.000 kroner.

Rundhåndet aftale
'Skrid-hjem' pakken, som nationen! -medlem Zeki L. kalder aftalen, er alt for godhjertet mener flere nationen!- medlemmer.

- Her får de et gyldent håndtryk, hvor de bare skulle smides på porten uden en eneste 'reje'. At man overhoved laver sådan et tilbud er jo godhed ud over alle grænser, skriver Sten J, og Jan Ø. bakker ham op.

-Det er naivt af regeringen at tilbyde utilpassede noget som helst. De skal bare fratages deres opholdstilladelse eller statsborgerskab og sendes retur til deres forældres eller bedsteforældres hjemlande. Der er bare nogle folkeslag, der aldrig vil kunne integreres i Danmark, før de lærer at lade deres religiøse overbevisning blive hjemme, skriver han, mens Kurt M. har et noget kreativt forslag til en alternativ aftale.

- Print muhamed tegningerne på de nye pengesedler, så vil muslimerne blive nødt til at rejse videre, for de kan da ikke bruge de danske penge.

Umenneskelig og fremmedfjendsk
nationen!-medlem Else D. synes ikke om VK-O aftalen.

- Hvor er menneskeligheden? Det er meget usymtatisk forslag DK kommer med. Tilbyd DF forslaget i stedet for, så kan vi da slippe for dem, skriver hun.

- Nu kan de så læse, at vi her i Danmark er blevet så bange for udlændinge, at vi ligefrem hellere end gerne bestikker dem for at forlade landet, skriver Zeki L.

Hvad synes du om, at man giver 100.000 til utilpassede udlændinge, hvsi de rejser hjem?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere