Lisa offer for speciel sms-kode?

nationens! dansefavorit Lisa Lents røg ud af Vild med Dans - men blev hun offer for et uretfærdigt sms-system?

Stemte du forgæves på Lisa? (Foto: Mogens Flindt)
Stemte du forgæves på Lisa? (Foto: Mogens Flindt)

Kun 12 procent på nationen! troede, at det var Lisa Lents og Michael Olesen, der skulle ud af TV2s danseprogram, og hele 34 procent så parret ende i finalen. Og derfor er det chok og vrede, der præger kommentarerne til aftenens danse-exit:
- Det er total til grin det land her....kæmpe skandale at Lisa ryger ud, skriver Michael P. og Claus G. kalder aftenens afgørelse 'Tyveri':
- Kæmpetyveri. De 2 absolut bedste par i omdans. Kan ikke tro der bliver mange seere i næste uge. Fy for helvede.

Røde ører på TV2
Kenneth M. mener, at der må værenoget galt med stemme-systemet, når de to bedste par skal ud i omdans, og det både statistiske og også rent dansemæssigt bedste par ryger ud:

- TV2 må virkelige sidde med røde ører, når de efter i dag skal evaluere på deres pointsystem.

Men spørgsmålet som nationen!-medlemmerne Lars H. og Kasper C. stiller, er, om Lisa blev offer for et sms-stemme-system, som betød, at man skulle taste 3 bogstaver, for at stemme på hende. Kasper C. skriver:

Hvor mange har skrevet forkert?
- I sidste uge ville både min kæreste og jeg stemme på Lisa og Michael, men vi fik en besked tilbage at den ikke var registreret. Jeg fandt efterfølgende ud af at vi begge havde sendt koden LM og ikke LMI som den skal være. Jeg tror de er de eneste der har en 3 bogstavet kode, hvilket kan snyde mange. Derudover sagde de i aftenens afsnit også kun LM, selvom der stod LMI i teksten... Hvor mange mon har skrevet forkert så??

Forstod ikke sms-stemmer på Lisa
TV2s egen danseblog beder 'albundy46' om en forklaring på sms'eriet:

- Der var noget galt med SMS afstemningen.Jeg stemte på jer ,men når jeg fik svaret på SMSen stod der: Jeg citerer :Vi forstår ikke din besked.Har du stavet forkert eller lavet en anden fejl ? citat slut. Jeg prøvede igen 2 gange og fik det samme svar. Hvis der er andre der har fået det samme resultat af SMS afstemningen er der noget galt .Jeg synes TV2 skal komme med en forklaring på dette SMS problem.

Hvad stemte du, og er det snyd, at man skulle taste tre bogstaver, for at stemme på Lisa?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere