Stiller Sidney Lee op for Venstre?

Statsministeren er fotograferet sammen med reality- stjernen Sidney Lee. nationen! diskuterer, hvad de taler om.

Han er god til at lave V-tegn, men tror du at Sidney har talt med Lars Løkke om en karriere indenfor politik?
Han er god til at lave V-tegn, men tror du at Sidney har talt med Lars Løkke om en karriere indenfor politik?
Følg nationen!

Jeg vil godt give en femmer for at få afvide, hvad i alverden statsminister Lars Løkke og reality"star" Sydney Lee talte sammen om. Og er de begyndt at lave de der "sons of bitches" (aka Cult Shakere) på dåse?! Det skriver Miss Jeanett på sin blog, der også viser et billede af reality-stjernen sammen med Løkke

Sidney Lee og Lars Løkke. Et umage par, men på modebloggen The Life of Miss Jeanet har Emilie nu alligevel et bud på, hvad der kan være foregået.

- Oh dear me. Jeg vil godt vædde med, at Lars lige skal have gode råd om fitness,selvbruner og mascara, skriver hun, mens bloggeren Miss Jeanett også selv har et bud på, hvad samtalen kan have drejet sig om.

- Ha ha 'oh dear' eller 'oh my god' var også min første reaktion, da jeg så billedet. Gad virkelig godt ha' været en flue på væggen under den samtale. Hvad kan de overhovedet ha' tilfælles?! Men hvem ved... måske stiller Sidney op for Venstre til næste valg?!

Billedet er taget i forbindelse med, at statsministeren medvirker i 'Det nye talkshow' med Anders Lund Madsen som vært, hvor fotografen efter udsendelsen får lov til at tage et billede af de to sammen.

Hvad tror du? Kan Sidney Lee være potentiel venstrekandidat ved det kommende Folketingsvalg, eller mangler Lars Løkke skønhedsråd?

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind