Tallene Basim ikke skal se

Ryger Basim ud i aften? 6630 har svaret og 76 procent forventer et farvel til Basim i aften.

Selv om Basim har charme, så ryger han ud af Vild med Dans mener et flertal af ekstrabladet.dk's læsere. (Foto: Mogens Flindt)
Selv om Basim har charme, så ryger han ud af Vild med Dans mener et flertal af ekstrabladet.dk's læsere. (Foto: Mogens Flindt)

Den suverænt mest omtalte Vild med Dans-deltager skal virkelig nyde showet, musikken, opmærksomheden og stjernestøvet i aftenens TV-show. For det bliver hans sidste TV-dans - i hvert fald hvis man skal tro det store flertal af læsere, der har svaret på spørgsmålet her på siden:

- Han ryger ud på fredag, skrev Benjamin F. efter sidste uges præsentations program, og Vibe K. beder så inderligt TV2-chefen om at trække ham ud af programmet, før seerne går det:

Lad nu Basim passe sin skole
- Basim er totalt fejlcastet til Vild med Dans. Han er AALT for ung. Så Gitte Madsen (TV2-chef, red), du må seriøst genoverveje dine castinger. Det her holder bare ikke. Frem for alt er det synd for knægten. Lad ham nu passe sin skole, skriver Vibe K.

Men....hvor mange teenagere har deltaget i afstemingen her på ekstrabladet.dk, spørger mange nationen!-medlemmer, og Gert L. kalder ligefrem Basim for en 'sms stjerne':

Lever højt på 10-14års tøser
- Dansen er nådesløs - kan man ikke holde takten og ikke er musikalsk, ses det. Men Basim lever højt på sms stemmer fra 10-14års tøser og ikke på hans ikke eksisterende talent.

Der er Vild med Dans i aften kl. 20.00 på TV2 - skal du se med?

Her er resultaterne fra afstemningen

Rå data

Tror du, Basim ryger ud af 'Vild med Dans' i første runde?

Krydstabuleringer

(Ingen krydstabuleringer i denne afstemning)

6630 personer har deltaget i afstemningen.