Showdanser under politibeskyttelse

Nationen!-medlemmer i vild diskussion om Fru Fræks karriere som suppe, steg og is-danser

Anne-Mette Fogh har arrangementer helt frem til marts 2010, så et par betjente får travlt med at passe på Fru Fræk.Foto: Morten Bjørn Jensen
Anne-Mette Fogh har arrangementer helt frem til marts 2010, så et par betjente får travlt med at passe på Fru Fræk.Foto: Morten Bjørn Jensen

Hjemmegående hustru, børnehavepædagog eller showdanser under politibeskyttelse betalt af skatteyderne?

nationen!s medlemmer skændes bravt om fru Fræk, og hendes nye karriere som suppe, steg og is-danser - a la Vild Med Dans.

Halvdelen af de adspurgte i en nationen!-afstemning mener, at det er helt vanvittigt, at Fru Fræk - med det civile navn Anne-Mette Rasmussen, optræder som showdanser, når hun er gift med NATO’s generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen, og mener, at hun skulle være blevet i børnehaven, mens 22 procent mener hun både er modig og fantastisk dygtig.

Anne-Mette er noget
- Har hun ikke også ret til et liv, spørger Aslaug R:
- Uanset hvad vi går og skumler over i krogene om den nye NATO generalsekretærs kone, alias Anne Mette Fogh, så tillad dog damemennesket lidt frihed! Kan vi dog ikke bare for en gangs skyld unde et andet menneske at være sig selv uden at bøvle op og blive 'Jantelovsagtige’. For hun skal jo ikke tro hun er noget?

Så hellere danse
Vibeke K. er enig, ,og mener ikke man skal være så forarget over de store udgifter til politibeskyttelse, når Anne-Mette Fogh tager på turne.
- Hun skal jo beskyttes alligevel, selvom hun så bare var på skovtur. Så det koster vel det samme, hvad hun så end laver.
- Og så kan hun da lige så godt more sig lidt. Hvad skulle hun ellers lave? Rende rundt i Bruxelles og spise frokost med de andre diplomatfruer? Det kan jeg godt forstå, at hun ikke gider. Så hellere danse.
Det der med børnehaven, holder jo ikke. Det kan jo ikke lade sig gøre med et 8-16-job i Danmark, når manden er flyttet til Bruxelles.


Politibeskyttelse koster formue
Stefan S. er derimod godt sur over, at skatteyderne skal betale en mindre formue for politibeskyttelsen af fru Fogh, der er bundet af arrangementer helt frem til marts 2010:
- Jeg kan ikke se hvorfor vi hårdt plagede skatteborgere skal finansiere noget så meningsløst bare for, at en fhv . statsministerfrue skal more sig.

Fru Fogh skulle hellere holde sig til diplomatiet og deres damefrokoster, så kan vi andre slippe for at sidde og krumme tæer over hendes optræden, mener Annie N.:

- Hvis jeg var Anders, ville jeg sgu give hende besked på, at det ikke er passende for en så højtstående mand, at fruen farter rundt og tror hun er verdens bedste danser, for det er hun bestemt ikke.
- Nej, hun er nærmest pinlig.

Hun bliver aldrig fræk
Rune L. er enig. Skulle vi ikke blive enige om at stoppe for tid og evighed med at omtale hende som Fru Fræk. Der er intet frækt over hende, har aldrig været det, og kommer heller til at blive det.

- Det var så fedt, da hun skulle tale i Nuuk i Grønland om sine oplevelser i Vild Med Dans. Det burde ha givet hende en ide om, at der ikke er andre end den nærmeste familie, der syntes det er godt/sjovt/fedt at se/høre på hende...

Det er grænseoverskridende at konen til NATO's øverste chef er showdanser under politibeskyttelse, betalt af skatteyderne, mener nationen!

Hvad mener du ?