UFO set i Lohals

Hver femte har set en UFO eller en flyvende tallerken, og beviserne findes også derude

Beviset på, at en UFO fløj over Langeland nytårsaften. (Foto: Niels fra Lohals)
Beviset på, at en UFO fløj over Langeland nytårsaften. (Foto: Niels fra Lohals)

Interessen var stor, da 'de danske x-files' i går blev offentliggjort, og alle kunne nærstudere de mange UFO-observationer, der er meldt til Flyvevåbnet. Enkelte af observationerne blev rapporteret på ekstrabladet.dk, og nationens medlemmer kom også med deres egne oplevelser med mødet fra det ydre rum.

Fløj over Langeland
- Jeg tænkte det var et nødblus og ventede det skulle begynde, at dale stille og roligt ned i horisonten og slukkes, men i stedet begyndte det at komme nærmere direkte i Vor retning, muligvis havde det bevæget sig hele tiden, men fordi man ser det forfra, ser man ikke nogen synderlig bevægelse, men derimod øges størrelsen hvilket skete.

Sådan skriver nationen!s medlem Niels A. på sin blog, hvor han også har lagt et billede op af det fænomen, han oplevede nytårsaften i Lohals på Langeland.
Hvad det var, Niels så, kan hverken han selv eller Skandinavisk UFO Information give et fornuftigt svar på.

Fra andre civilisationer
Og Niels er langt fra den eneste, der mener at have set UFOer. 15.000 rapporter til Skandinavisk UFO Information er det blevet til i løbet af 50 år, og faktisk fortæller hver femte at have set et uidentificeret flyvende objekt ifølge nationen!s afstemning.
Og selv de, der endnu ikke har set UFOerne med egne øjne lader til at tro på, at nogle af de rapporterede flyvende sager faktisk kommer fra det ydre rum. Hele 41 procent af stemmeafgiverne mener bestemt, at nogle af UFOerne må være sendt fra fremmede civilisationer.

Masser af intelligent liv
Og selv de skeptiske over for UFOerne tror tilsyneladende på, at der er noget derude i det store, mørke rum. Faktisk er det kun 20 procent, der ikke tror på, at der er intelligent liv andre steder end på Moder Jord.
Selvfølgelig er danskere ikke de eneste, der ser mærkelige ting, når vi kigger op mod himlen. Måske kan denne texanske optagelse for eksempel bevise, at vi har fået besøg fra andre galakser:
</p><p><b>Men er UFO-observatørerne i virkeligheden bare landsby-tosser, eller skal vi tage de ukendte objekter mere alvorligt?</b></p>

Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen