Har du mødt en aggressiv bilist?

Der bliver givet fingre, truet, dyttet, råbt og skreget, og nogle gange får trafikvrede så alvorlige følger, at folk dør. Hvad har du oplevet?

Er du blevet standset og hevet ud af bilen af en vred bilist, der ville banke dig for din måde at køre bil på?
Er du blevet standset og hevet ud af bilen af en vred bilist, der ville banke dig for din måde at køre bil på?

I går var det to yngre mænds irritation over hinandens kørsel Vestmotorvejen ved Ringsted, der endte i en tragedie, hvor en 26-årig kvinde mistede livet.

For en måned siden, var det en gravid kvinde, der blev slået i maven af en anden bilist, der var blevet så irriteret, at han overhalede hende og bragte hendes bil til standsning.

Der er åbenbart mange aggresioner på vejene, men hvad er det værste du har oplevet?

nationen!-medlem Brian K. beskriver en episode, han selv har oplevet, således:

- En klaphat kørte også tæt bag ved mig og endda med det lange lys på - han var utilfreds med at jeg kørte med tågebaglygterne tændt uden for byen i tåget vejr - hvorefter jeg signalerede, at han skulle se at holde afstand.

Det gjorde ham rasende, så han prøvede at presse mig ind i nogle vejtræer og chikanerede mig med det lange lys og fulgte mig rundt i byen.

Jeg endte med at køre op og holde foran politistationen og så kom far og søn farende ud af bilen og truede mig. De kunne dog godt se hvor de holdt, så de skyndte sig videre.

Fik selv en påtale
Jeg havde bilens reg.nummer så politiet ringede til ham og fortalte ham at han ikke skulle lege betjent på vejene, hvis han var utilfreds med noget kunne han ringe til dem, men mere gjorde de heller ikke.

Jeg fik så en påtale om ikke køre med tågebaglygter i tåget vejr, for betjenten mente nok at der var et eller andet om at det måtte man ikke??!