Annonce:
Annonce:

Vi vil have Ole tilbage på skærmen

Ekstra Bladet modtager en storm af vrede læserbreve og på nationen! er medlemmerne i oprør. 'Giv os Ole Stephensen tilbage'

Annonce:
Følg nationen!

Der er nogle tv-bosser, der må sidde med røde ører i disse dage.

Bare to uger efter premieren på det nye og genopfriskede 'Go' morgen, Danmark' viser en afstemning på ekstrabladet.dk, at hele to ud af tre mener, at TV2's nye morgen-tv er ringere end den gamle udgave.

18 procent kan ikke se nogen forskel, og kun 10 procent synes, at TV2 serverer bedre morgen-tv nu end før.

De nye værter har også fået læserbrevstæsk i avisen de seneste dage, og kommentarerne har nærmest formet sig som én lang hyldest til Ole Stephensen.

– De nye værter kan jeg slet ikke klare. De er kedelige og ucharmerende. Hvor jeg dog savner Ole Stephensen og programmet, som det var før, skrev Jette Larsen i går. Og hun står ikke alene med sit ønske.

36 procent af de 3100, der har givet deres mening til kende i afstemningen på ekstrabladet.dk, svarer, at de også savner Ole Stephensen.

Annonce:

Yderligere 33 procent savner Oles tv-parløb med Line Baun Danielsen.

Kun tre procent svarer, at de kun savner Line Baun, så hvis hun overvejer at søge job som morgen-tv-vært igen, gør hun klogt i at søge jobbet sammen med Ole Stephensen.harder

Kommentarer på nationen!:

Begge nye værter er utålelige at høre og se på. De er ikke ordentligt forberedte og mangler enhver form for pli og kultiveret opførsel. Måske noget for de helt unge, men det er vel ikke et ungdomsprogram?
Søren B.

Dem, der fyrede Ole Stephensen, viser tydeligt, at de ikke har begreb om seerne. Hele morgen-tv er opbygget, som var det radio med hurtige ligegyldige bemærkninger og 'overfriske' studieværter, der er ungdomsfikseret og glemmer, at de ældre også eksisterer på jorden endnu. Det gør morgen-tv snart ikke.
Claus W.

Annonce:

Dårlig morgen, Danmark! Det kan godt være, 'Go' morgen, Danmark' er blevet smukkere. Men det er kraftstejleme også blevet mere skingert i tonen, røvkedeligt og forudsigeligt.
Christian P.

Jo tak, go' morgen, do, hvad er det dog for noget, de ansvarlige har gjort ved programmet. Breinholt er direkte pinlig at høre på, og Kamilla Walsøe burde være blevet som oplæser, for som interviewer dur hun ikke. Nu hygger jeg mig med 'Gomorgen, Sverige' i stedet, et dejligt afvekslende og voksent tv.
Ingelise K.

I dag (i går red.) handlede det hele om Obama, og det er der jo en vis logik i, hvis altså ikke vi blev bombarderet med den nyhed allerede. Men det ville være fedt, hvis morgen-tv var mere lærerigt. Jeg føler, at den nuværende form minder meget om DR's gamle pausefisk. Nu er akvariet bare skiftet ud med en sofa uden egentligt indhold.
Tonni M.

Annonce:

Så lykkedes det også at få ødelagt 'Go' morgen, Danmark'. De nye værter passer ikke til det program –den ene taler med en varm kartoffel i munden, og den anden roterer rundt, som om det klør. De afbryder hinanden i deres iver for selv at blive hørt. Jeg gider ikke se det mere.
Rita A.

Altså...jeg savner ikke Line, men Ole og Henriette.
Birgitte C.

Folk er sgu' altid utilfredse med forandringer. Sidste år var det tonsvis af utilfredshed/kommentarer i blogs og artikler med, hvor elendig Line Baun var. Og ærlig talt, selv om jeg synes relativt godt om Ole S., så synes jeg, at det var vanvittigt irriterende, at han dagligt skulle belemre os med 'sjove' mails eller videoklip fra nettet.
Leif K.

Hvem er den værste vært?
Sidste år fik Anders Breinholt prisen som bedste radiovært for 'De Sorte Spejdere' på P3. Nu kan han vinde en knap så flatterende titel. Du kan stemme på den 'Go' morgen, Danmark'-vært, du synes har klaret sig værst. De nominerede er:

Cecilie Frøkjær

Morten Resen

Kamilla Walsøe

Anders Breinholt

Line Baun Danielsen

Ole Stephensen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: