Ole: Det nye morgen-tv er rent ugeblad

Helt go' nat: Ole Stephensen langer ud efter TV2's nye koncept. Du kan chatte med ham kl. 11.00 her på siden

Tidligere morgenvært Ole Stephensen er glad for, at seerne savner ham, og følelsen er gengældt. Her tester den populære TV-vært NyCigaret, en kunstig cigaret, som efterligner cigarettens røg med vanddamp, og som indeholder nikotin. Foto Thomas Lekfeldt
Tidligere morgenvært Ole Stephensen er glad for, at seerne savner ham, og følelsen er gengældt. Her tester den populære TV-vært NyCigaret, en kunstig cigaret, som efterligner cigarettens røg med vanddamp, og som indeholder nikotin. Foto Thomas Lekfeldt

Kritikken hagler ned over TV2's nye 'Go' morgen, Danmark', der har kørt siden nytår. Programmet har fået nyt studie, nye værter og nyt indhold, men rigtig mange seere er utilfredse med ændringerne, og i en internetafstemning på ekstrabladet.dk giver de klar besked: De savner det gamle morgen-tv.

Se hvad Ole Stephensen svarede på spørgsmålene fra nationen! i dagens chat

Og seerne får opbakning fra tidligere morgenvært Ole Stephensen, der bestemt ikke er imponeret over TV2's nye koncept.

– Jeg synes mere og mere, at det minder om et elektronisk ugeblad. Der mangler for eksempel de politiske interview, som vi havde før, siger han til Ekstra Bladet.

Vi savner Ole
Han er også en væsentlig årsag til, at seerne er utilfredse med det nye program. En stor del af læserne på nationen! savner Ole Stephensen på morgen-skærmen.

– Jeg er da glad for at høre, at seerne savner mig. Jeg savner også dem. Det var ikke mit valg, men TV2's at stoppe det gamle program for at skabe fornyelse. Jeg ser nu ikke ret meget fornyelse. Jeg synes bare, det er dårligere end det gamle.

Selv om programmet er udskældt, har seertallene vist en fremgang på omkring 20 procent efter nytår. Måske, fordi TV2 har reklameret massivt for det nye program, påpeger Ole Stephensen.

– Det ville da have været rart, hvis vi også havde fået en kæmpe markedsføringskampagne i min tid, lyder det.

Stjålet fra 'Aftenshowet'
Selv om han synes, den nye kendingsmelodi er stjålet fra 'Aftenshowet', og savner den hyggelige melodi af Bent Fabricius-Bjerre, kan den tidligere vært dog også finde enkelte positive sider af det nye 'Go' morgen, Danmark.'

– Studiet er stort og flot. Men jeg forstår ikke, hvorfor det skal være fyldt med stuebirk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen