Hjemme hos Claudia - årets Side 9-pige

For lækker: Årets side 9-pige dyrker motion hver dag, så de søde sager sætter sig ikke på smukke Claudia Romani

9999 kroner rigere. Claudia Romani blev Årets side 9-åige på en suveræn førsteplads. Foto Linda Johansen
9999 kroner rigere. Claudia Romani blev Årets side 9-åige på en suveræn førsteplads. Foto Linda Johansen

– Åh, jamen tusind tak. Hvor skønt! udbryder 26-årige Claudia Romani, da vi overrasker hende med den glædelige nyhed: Du er Årets side 9-pige.

I december var Claudia på side 9 for allerførste gang, og hun blev også valgt til månedens pige. I afstemningen om at blive Årets side 9-pige lå den italienskfødte babe i tæt kapløb med flere af de andre kønne piger. Men i konkurrencens sidste dage tog Claudia føringen så kraftigt, at ingen kunne slå hende.

Nu besøger vi hende i hendes hjem – en lejelejlighed i hjertet af København – med blomster og den store check. Hun byder på kaffe og et bjerg af chokolade.

– Jeg spiser chokolade hele tiden. Det gør mig så glad. Jeg kan leve en hel dag på chokolade, ler årets smukkeste pige.

– Du har vundet 9999 kr. som Årets side 9-pige – hvad vil du bruge pengene til?

– Jeg har en drøm om at rejse til USA for at gå på skuespillerskole. Der kan det være rart med lidt ekstra penge, siger den smilende Claudia, der har boet i Danmark i snart fem år. Selv om hun er italiener af blod, er hun dansker i hjertet.

Vild med Danmark
Allerede som 17-årig fandt hun ud af, at det var i Danmark, hun ville bo. Under en interrailtur faldt hun for vores land og kom hertil for at studere. I dag bor hun til leje, men leder efter en ejerlejlighed eller et lille hus i centrum af hovedstaden.

– Jeg er vild med København. Her er ikke så stresset som i f.eks. London, hvor jeg også kommer rigtig meget. I Danmark kan man bedre stole på folk, end man kan i London. Danskere er også mere seriøse, siger Claudia, som endnu ikke kan tale dansk. Men hun forstår det – både på skrift og i tale.

– Det er så svært et sprog at udtale. Når jeg prøver, forstår folk mig ikke, og så slår de over i engelsk.

Nej til Playboy
Claudia Romani arbejder på fuld tid som model, skuespiller og eventpige.

– Hvorfor har vi ikke før nu set dig på side 9 i Ekstra Bladet?

– Jeg er vild med jeres nye koncept, for jeg ville aldrig stille op topløs. I Italien dækker man sig også mere til, end I gør i Danmark. Men da jeg hørte om det nye koncept, hvor man ikke behøver smide det hele, var jeg frisk på det.

– Du vil ikke være topløs, men hvor går dine grænser ellers?

– Jeg er blevet opfordret til at stille op i Playboy, men det vil jeg ikke. Det overskrider mine grænser – jeg ville også være for genert til det. Jeg har forsøgt at blive 'Page 3 girl' i England, men der skal man smide toppen, siger Claudia og uddyber:

– Jeg er faktisk en meget stille pige. Jeg går ikke amok til fester, og jeg nyder at være hjemme med nogle venner og spise god mad. Tja, jeg er faktisk meget normal.

Elsker at rejse
Claudia er enebarn og har haft en tryg og rolig opvækst i den lille by L'Aquila nær Rom.
– Det var en lys og let tid, men af og til ville jeg ønske, at jeg som barn og ung også havde set lidt af tilværelsens mere mørke sider.

– Du er opdraget katolsk – hvad siger din familie og dine venner til dine job som model?

– De ældre bryder sig ikke om de mere sexede billeder. Men ellers synes alle, at jeg gør det godt. Mine forældre vil gerne have, jeg gør lidt mere ud af mine skuespillerdrømme i stedet for kun at være model, siger Claudia, der elsker at rejse.

– Min seneste lange rejse var til Mexico, det var så varmt og dejligt. Til marts regner jeg med at tage en tur til Dubai. Jeg har rejst så meget og oplevet så meget, at jeg burde have levet i 50 år.

– Hvordan holder du dig så smuk?

– Jeg dyrker motion hver dag. I øjeblikket svømmer jeg mest, men jeg dyrker også fitness af og til eller sætter en dvd med gymnastik på derhjemme. Det kan jeg godt finde på at gøre, selv om jeg har gæster – eller imens jeg er på Facebook.

Se også Claudia live på ekstrabladet.tv

1 af 2 Claudia i bruseren. Foto: Linda Johansen
2 af 2 9999 kroner rigere. Claudia Romani blev Årets side 9-åige på en suveræn førsteplads. Foto Linda Johansen
0 kommentarer
Vis kommentarer