Annonce:
Annonce:

Engell: Giv os et ordentligt slagsmål

Hans Engell savner politikere, der giver den gas frem for at flette tæer og gå til Halloween. Vælgerne har krav på politik.

Hans Engell
Hans Engell
Annonce:
Følg nationen!

HVIS VÆLGERNE er rundtossede af modstridende politiske signaler, er det politikernes egen skyld. For hvem er egentlig i regering –og hvem i opposition? Hvem er med –og hvem er imod? Fedtspillet på Christiansborg er ved at tage overhånd.

Eksempel: Forleden falder regeringens stort anlagte jobplan på gulvet. Uden for døren skælder finansminister Lars Løkke Helle Thorning huden fuld. Hun er uansvarlig og kortsynet og nægter at tage ansvar for fremtiden. Fordi Helle har sagt nej til regeringens dagpenge-nedskæringer. Ikke et ord om Dansk Folkeparti –selv om de åbenbart også er uansvarlige og kortsynede og nægter at tage ansvar for fremtiden. Men det er helt i orden. Også selv om det ikke er Helle, der udgør regeringens parlamentariske grundlag – men Pia. Regeringen har simpelt hen ikke sit flertal på plads.

Annonce:

SF er både imod euroen, dagpengenedskæringer og en masse andet. Men møder kun kindkys og ros. DF er imod euroen og dagpengene –ikke et ondt ord om DF's Tulle.

ELLER TAG politireformen: Nu er det legalt at tørre fødder i rigspolitichef Torsten Hesselbjerg, selv om reformen er et politisk produkt. Alle har vidst, der ville ryge døgnåbne politistationer, at synligheden blev mindre, og at pseudo-nærheden blev opgivet til fordel for koncentration af slagkraftige politistyrker og stærk efterforskning. Alle politikere har sovet i timen. Anført af Lene Espersen og Peter Skaarup. Begge to.

Hvad med Foghs fedteri for Villy Søvndal. Med lunken kaffe og slesk tale forsøger han at lokke Villy med på euro-projektet. Villy er blevet VK-ministrenes maskot –kører rundt i landet i en lille rød folkevogn på småpludrende hyggetur med konservative Lene Espersen.

Annonce:

SF behøver ikke bruge penge på markedsføring af Villy –det klarer Fogh, Lene og de andre ministre gratis. De gør det (især) for at genere Socialdemokraterne. Det lykkes –regeringen er til gengæld ved at tabe flertallet. Det må være første gang i danmarkshistorien, en regering gør en af oppositionens ledere til landets mest populære politiker.

Det er helt til grin!

REGERINGENS kissemissestrategi er ved at sende dem selv ned af taburetterne.

Også Helle behandler Villy med fløjlshandsker – ikke et negativt ord om det parti, der i øjeblikket spiser S-vælgere til morgenmaden. Svend Auken skriver kronik i Politiken, hvor han forlanger 'hetzen' mod Margrethe Vestager stoppet. Hvad rager det ham?

Alle kan lide hinanden. Selv de store debatter slutter, så MF-forældrene kan nå at komme til Halloween i børnehaven sammen med de andre. Folketinget har udviklet sig til en gensidig roseklub –hvor alle bare synes enormt godt om de andre. Lige bortset fra Birthe Rønn, som det er gratis at mobbe. Hun ryger alligevel ud af regeringen ved næste ministerrokade.

FLERTALLET
af partier er for euroen, for skattelettelser og mod politireformen. De er for danske soldater i Afghanistan. De elsker alle sammen Obama, er imod EU-forbeholdene og for 24-års-reglen. Det er et fedt.

Annonce:

Vælgerne har krav på politikere, der rummer kant og substans.

Kan vi ikke snart få et ordentligt slagsmål, så det bliver synligt for vælgerne, at der er forskel på skidt og kanel, på skæg og snot. På Villy og Anders, på Helle og Lene.

Politikere, der giver den gas frem for at flette tæer og gå til Halloween. Vælgerne har krav på politik

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: