Dit farvel til De sorte Spejdere

Send til en sidste hilsen til æteranarkisterne Anders Lund Madsen og Anders Breinholt

Nu er det alvor. Anders og Anders siger farvel. Foto: Thomas Wilmann
Nu er det alvor. Anders og Anders siger farvel. Foto: Thomas Wilmann

Det er ikke sådan bare at sige farvel, men nu er det alvor. De Sorte Spejdere flyver i morgen for altid ud i rummet og efterlader de 700.000 trofaste fans på P3 med uforglemmelige minder. Så er det definitivt slut med med rendyrket radioanarki, tillidsbingo, mundhuggerier, Kasper fra Thy og Bubberdrillerier.

Fire års æteranarki
Derfor får du nu lejlighed til at sende en sidste hilsen til ordgøglerne Anders Lund Madsen og Anders Breinholt, inden de slukker for mikrofonerne efter fire års æteranarki.
De sidste to timer af det succesrige radioprograms levetid sendes fredag eftermiddag. Det sker ud fra Radiohusets tårn - ligesom de første udgaver af ' De Sorte Spejdere '.


Stolte spejdere
I begyndelsen kørte på programmet søndag formiddag. Først efter noget tid i programfladens yderkant blev De Sorte Spejdere rykket ind i radioprimetime som afløser for ' Monkeybusiness', og udviklede sig til en af Danmarks Radios største succes'er.
-Vi er så heldige, at lytterne ikke er trætte af os endnu, så vi selv kan vælge at trække stikket. Jeg er stolt af ' De Sorte ¦ Spejdere ', og det har været skidesjovt, men efter fire år har både Anders og jeg også lyst til at prøve kræfter med andre ting,« siger Anders Breinholt ifølge dr. dk.

Go' Moren og storebror
For Anders Breinholts betyder det. at han skal til at stå tidligt op, mens alle andre sover for at lave ' Go' Morgen Danmark'. Et af de programmer, som de to spejdere ellers har brugt rigtig meget tid på at grine af.
Humorhullerne i P3- fladen fyldes i stedet ud med ud med ' Rytteriet'.
Anders Lund Madsen vil bruge kræfterne på en ny forestilling med storebror, hjerneforsker Peter Lund Madsen.

Hvad er din bedste og sjoveste eller værste oplevelse med De sorte Spejdere, og hvem kommer du til at savne mest af de 2 X Anders.

Skriv en personlig hilsen til det anarkistiske makkerpar.