Annonce:
Annonce:

Julefrokost: Bollede så gulvet brast

Niarn og nationen! har bedt om de pinligste julefrokost-oplevelser, og givet folk mulighed for at sige undskyld.

Der sker ting og sager når der er julefrokost i Danmark. Læs nationen! pinligste oplevelser og ikke mindst undskyldningerne. Foto Colourbox
Der sker ting og sager når der er julefrokost i Danmark. Læs nationen! pinligste oplevelser og ikke mindst undskyldningerne. Foto Colourbox
Annonce:
Følg nationen!

Niarn udgav nummeret 'Undskyld, jeg var fuld' og efterfølgende udloddede han i samarbejde med nationen! 3000 fest-kroner til hende/ham, der kunne fortælle den pinligste, sjoveste, ulækreste julefrokost-historie. Og samtidig sige undskyld. Og helt som forventet, er der kommet mange sjove historier fra nationen!-medlemmer. Bla. denne fra Nis H.:

Annonce:

Båret ud af buschaufføren
- Jeg husker det foregik i Skovlunde og at jeg havde drukket kraftigt igennem inden. Men efter jeg trådte ind gennem døren er aftenen en blanding af flashbacks og genfortællinger fra andre. I hvert gik jeg ind backstage uden at jeg havde adgang, drak en stor del af rappernes guldbajere. Derefter sprang jeg op på scenen midt under et show.

Efter at være blevet hevet ned fra scenen prøvede jeg at indtage baren og skubbe bartenderne væk for at få fri øl. Hele aftenen endte med at en buschauffør måtte bære mig ud af natbussen fordi han ikke kunne vække mig.

Til alle der var involveret i denne episode, UNDSKYLD! Jeg var mega fucking fuld!

Vækkede kæreste og krævede vin
Du kan se de andre udvalgte fuldehistorier og undskyldninger herunder - det har Niarn også gjort, og hans favorit er den med manden, der ´kneppede, så han røg gennem gulvet':

- Den kommer man ikke uden om - det er er sgu' den sjoveste. Fuldstændig som de der Gevalia-reklamer 'hvad byder man uventede gæster', siger Niarn, der vil benytte lejligheden til at lejligheden til at sige undskyld til sin kæreste, fordi han kom stiv hjem sidste lørdag morgen med to flasker vodka og en champagnekøler, og vækkede hende og bad hende om at hente en flaske vin!

Men nu er det ikke Niarn, der skal bestemme, hvem der vinder for 3000 kroner julefrokost. Det er dig. Så læs de øvrige undskyldninger, og stem til højre - så kårer vi vinderen i næste uge.

Annonce:

Drak sig fuld i Saudi
Jan K. skriver: - Jeg har drukket alkohol i Saudi Arabien, også op mod jul - engelsk hjemmebryg. Enhver fejring af jul forbudt. Min uforbeholdne undskyldning.

Ørlede i skoene
Christian H. kommer med en af de mere klamme historier:
- Jeg vil gerne undskylde over for mine venner, at jeg ørlede i deres sko ved julefrokosten i 2004

Overbrækkede toilettet
nationen!-medlem Mia L. har også noget at sige undskyld for. Hun endte med overbrække toilettet, og til sidst blive smidt ud af vagterne. Hun skriver:
- Jeg opførte mig som et fjols. Jeg vil godt sige UNDSKYLD til min veninde, som måtte lege ’mor’ for mig den aften, som måtte passe på mig på sin egen fødselsdag, fordi jeg ikke kunne styre mig, og som hjalp mig, selvom hun var alene tilbage med alle gæsterne. Jeg opførte mig som et fjols. Og det er stadig pinligt.

Annonce:

Bollede så gulvet brast
Allan P.s historie handler ikke om fuldskab, men om sort uheld. men den er så sjov og pinlig, at den alligevel er med på listen. Allan skriver:
- I 2003 var jeg til julefrokost der blev afholdt i et gammelt gammelt forsamlingshus. Midt om natten finder jeg sammen med en pige og vi lister os op på loftet sammen. Da vi er allerbedst igang knækker loftet sammen og jeg ryger uden tøj på.. ned igennem loftet og ned på drinks bordet.. ved siden af dansegulvet. Det tror jeg aldrig jeg fik sagt undskyld for..

Bonus info.
Ikke længe efter fejrer jeg nytårsaften sammen med en anden gruppe venner, og en anden gæst - der er tømrer - fortæller en sjov historie: Han havde fået til opgave at reparere hullet efter mit styrt.. så uden at vide, at det var mig der tog turen nøgen ned på dansegulvet, sidder vi sammen til nytårs aften og griner af det "fjols".

Som en beruset 4-årig
Også er der den alvorlige fra Philip M.:
- Undskyld. Jeg vil gerne sige undskyld for min mildest talt latterlige opførsel til min 30-års fødselsdagsfest, sidste år. Jeg var et egocentrisk røvhul, der tænkte mere på mig selv, end på mine gæsters - og ikke mindst min kones - følelser.

I kom, med godt humør og med en forventning om, at vi skulle holde en fed fest - men i stedet blev der serveret en vært med dårligt humør og en trang til at skride fra det hele.

Annonce:

Jeg har bandet af mig selv lige siden, og vil nok også fortsætte lidt endnu. Ja, jeg var fuld og ja, jeg er fandeme selv ansvarlig for mine egne handlinger - men når man kan opføre sig som en 4-årig beruset møgunge, kan man sgu også give folk en uforbeholden undskyldning, såeh...

Undskyld Allan, Michael, Heidi, Annika, Frank, Brian, Mette, Jørgen, Kirsten, Louise, Yvonne, Bjarne, Kim, Marianne og ikke mindst undskyld til dig Randi, min dejlige skat.

Forhåndsundskyldning for numseklap
Michael R. kaster sig ind konkurrencen om de 3000 kroner med en 'forhånds undskyldning':
- Jeg vil gerne på forhånd undskylde, overfor de pige jeg får klapper i røven på fredag(i aften) til firmajulefrokosten.. he he

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: