Glædestårer over julehjælp

Næsten to millioner kroner har Ekstra Bladets læsere samlet ind i Julehjælp til Danmarks fattigste

ASF Dansk Folkehjælp har sammen med Ekstra Bladet samlet ind til Danmarks fattigste. 1,8 mio. kroner er det blevet til. Foto: Per Rasmussen
ASF Dansk Folkehjælp har sammen med Ekstra Bladet samlet ind til Danmarks fattigste. 1,8 mio. kroner er det blevet til. Foto: Per Rasmussen

Finanskrisen kan tage Janteloven under armen og skride ad h... til. For Ekstra Bladets og ASF dansk Folkehjælps juleindsamling har ikke mærket meget til hverken finanskrise eller Jantelov.

Det er nemlig strømmet ind med donationer til Julehjælpen - og resultatet er mere end flot; 1.800.000 kroner er der samlet ind til nogle af Danmarks fattigste familier og ikke mindst deres børn. 1.500 familier får i år en lidt bedre jul.

Alt sammen takket være Ekstra Bladets gavmilde læsere, ASF Dansk Folkehjælps organisationsarbejde og ikke mindst en række private aktører som: Spar købmændene, BR Legetøj, Fagforbundet 3F, Telia (medarbejderne på initiativ fra Customer Care Tech), LO, Sportmaster og Dansk Supermarked.

Men da der fortsat ikke er nok til at give julehjælp til alle de 1715 familier, der er blevet godkendt af Dansk Folkehjælp, fortsætter indsamlingen på sms og telefon resten af søndagen. Du kan stadig nå at gøre en forskel og bidrage med en sidste skilling.

Du kan give 100 kr. ved enten at sende en sms med 'jul' til 1220 eller ringe til 90 565 444

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere