Annonce:
Annonce:

Kom tilbage Erik og Anni

'En ammer, der lammer' kan blive det store seerhit efter 'Erik og Anni goes to Hollywood', mener kendt tv-mand

Vil du gerne se Erik og Anni i en ny tv-serie?
Vil du gerne se Erik og Anni i en ny tv-serie?
Annonce:
Følg nationen!

'Erik og Anni goes to Hollywood' den succesfulde tv-reality serie, skal have en baby, eller mere præcist en fortsættelse, der skal hedde 'En ammer, der lammer'.

Ideen kommer fra den kendte tv-mand, forfatter, fhv. chef for tv-avisen, Lasse Jensen, der foreslår teamet bag Hollywood-serien, produktionsselskabet Koncern, at producere en ny tv-serie:

Strutter af vækst
'I denne triste tid lyser Anni op. Hun strutter af optimisme og vækst. Alt det, vi har brug for i disse triste tider. Og nu skal hun altså være mor,' fastslår Lasse Jensen.

'Jeg ser for mig den næste tv-reality-serie. Den, der uden større besvær kan feje lørdagens DR2-temaaften ’I smerte skal du føde dit barn’ af banen. En ny serie om lykke, konflikter, graviditet og et nyt liv hos det i Danmark verdensberømte par'.

Annonce:

Velpolstrede
'De to største og mest velpolstrede genstande er naturligvis Eriks tegnebog og Annis bryster. Kombinationen af disse er uimodståelig. De er symbolet på velstand og lykke...Billederne af Annis bryster er stadig mere interessante og læser-medrivende end triste billeder af ophørsudsalg og tomme, men prisbelønnede etageejendomme, der ligger ensomme og forblæste på Ørestadens trøstesløse brakmarker.

Lammende ammer
Den ny serie kunne passende få titlen ’En ammer, der lammer’. Og det er ikke noget, der bare er opfundet i en vrissen, moden hjerne.
Lasse Jensen fik ideen til den ny tv-serie, fordi Ritzaus Bureau i forbindelse med den samfundsrelevante afdækning af Annis graviditet, udsendte en yderst saglig historie, der bragte en række kloge svar på det spørgsmål, som den danske befolkning må have stillet sig i forbindelse med den store nyhed om den konstruktive forsoning hos Erik og Anni:
Nemlig, om det er problematisk for moder og barn, når den naturlige fødekilde er blevet moderniseret med silikone.

'Erik og Anni goes to Hollywood' satte seerrekorder, da den succesfulde tv-reality serie blev vist på Kanal 4. Synes du det kunne være sjovt med en fortsættelse?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: