Annonce:
Annonce:

Vil give Birthe Rønn et smaskkys

Karen Thisted mener at integrationsminister Birthe Rønn Hornbech åbner vores øjne på vid gab for det cirkus, der foregår på Christiansborg

Annonce:
Følg nationen!

JEG ER VILD med integrationsminister Birthe Rønn Hornbech! Hun er fantastisk, skøn, pragtfuld og den største provokatør i dansk politik nogen sinde. Og jeg mener det alvorligt.

Ingen ironi her.

Hun er en gave til dansk politik. Hun åbner vores øjne på vid gab for det cirkus, der foregår på Christiansborg, og jeg har på fornemmelsen, at hun er fuldstændig klar over, hvad hun gør.

PRØV AT KIGGE ind i hendes øjne! Prøv at se glimtet i dem i de 47 sekunders vidunderlige tavshed, hun præsterede foran TV2's snurrende kamera i onsdags.

Det er stor skuespilkunst fra en begavet kvinde, og jeg kan godt forstå, at statsminister Anders Fogh Rasmussen tager helt nye midler i brug, når han lidt genert og kejtet forsvarer den tavshed – for hvad stiller man op med et fænomen som Birthe Rønn Hornbech?

HUN ER NEMLIG ikke bare en minister. Hun er et fænomen.

Annonce:

'Birthe er Birthe. Hun er vokset op i en anden tid. Kunne I ikke også godt forstå det lidt?'

Sådan appellerede han med bedende øjne til hæren af journalister, og så sagde han:

'Nogle egner sig bedre til den moderne medievirkelighed, end andre gør.'

BEGGE STATSMINISTERENS udsagn er fuldstændig fejlagtige. Det har intet at gøre med at være vokset op i en anden tid, og det har intet at gøre med ikke at være god til den moderne medieverden.

For det første taler Fogh Rasmussen om sin minister, som var hun Egtvedpigens lillesøster. Hun er sågu da ikke fra en anden tid –undskyld, jeg er fra den samme, og det er statsministerens såmænd snart også, og vi gør da ikke alle de sjove ting, Rønn Hornbech finder på.

HUN ER NETOP god til den moderne medieverden.

Annonce:

Sikke et stunt, som hun lavede med den tavshed! Sikke et brand for hende selv. Det kunne ingen moderne mediemand have fundet på. Så vidt jeg ved, er spindoktorer flygtet fra hendes ministerkontor, men dem har hun da heller ikke brug for.

Hun kan selv, og det er det sjoveste, jeg har oplevet i de over 30 år, jeg har været i pressen.

HVOR VILLE DET bare være fuldendt, hvis de unge journalister forstod at give hende modspil. Det er da dem, der ikke har fattet den moderne medieverden, når de bare stiller hende alvorlige, almindelige spørgsmål i et fuldstændig sindssygt interview.

Jeg ville have givet hende et smaskkys midt på munden og sagt: 'Tak!'.

VI TRÆNGER til Birthe Rønn Hornbech, for jeg synes ikke, det er hende, der er en belastning for regeringen.

Jeg synes, at det er regeringen, der er en belastning for hende.

Annonce:
Annonce: