Annonce:
Annonce:

Var Joachim Alexandra utro?

Interviewet i aften med Reimer Bo på DR sker helt uden kongehusets medvirken

Fortæller Alexandra sandheden?
Fortæller Alexandra sandheden?
Annonce:
Følg nationen!

Grevinde Alexandra. Hele Historien.

Så kontant lyder meldingen fra DRs topinterviewer, Reimer Bo, før aftenens store interview på primetime. For første gang fortæller Joachims ekskone åbent om sit eventyrlige liv i de kongelige gemakker, om sin skilsmisse og nye ægteskab.

Men man skal nok ikke vente de helt store afsløringer, som da prinsesse Diana lod sig interviewe på BBC, og sensationelt affyrede en dræbende kritik mod sin tidligere mand, prins Charles og svigermor, dronning Elizabeth. Afsløringer, der fik det britiske kongehus' popularitet til at falde under frysepunktet.

Annonce:

Alexandra og prinsesse Diana har begge det tilfælles, at de blev utroligt populære hos den brede befolkning, mens ellers er deres baggrund lige så forskellig som nat og dag. Diana kom fra en stinkende rig adelsfamilie, der følte sig finere end dronning Elizabeth og Windsor-familien, mens Alexandra kommer fra en helt almindelig ikke særligt velhavende familie med en kinesisk far og østrisk mor.

Kongehuset ikke indblandet
Reimer Bos interview i aften på Danmarks Radio med grevinde Alexandra er sket helt uden om det danske hofs medvirken. Grevinden har sin egen sekretær, og står selv inde for aftalen med Reimer Bo, og er i den forstand selv ansvarlig for samtalen og interviewets indhold.
-Kongehuset har ikke været involveret i Grevindens interview med DR, fastslår kommunikationsmedarbejder ved hoffet, Kirsten Baltzer Kahr overfor Nationen!.

Alexandras store drøm
Grevinde Alexandra har aldrig før åbent fortalt om sit royale liv og om, hvad der var årsag til den turbulente skilsmisse mellem hende og gemalen, prins Joachim.
Det sker første gang i interviewet med Reimer Bo, som har Alex i den varme stol en halv time.
Her beretter hun åbent om den drøm, der gik i opfyldelse, da hun som nyforlovet kom til Danmark fra Hongkong og blev hjerteligt modtaget af danskerne.

Annonce:

Den ny kærlighed
Hun fortæller også om sine svære overvejelser i forbindelse med skilsmissen og det efterfølgende sammenhold og samarbejde mellem hende og eksmanden omkring deres to sønner, Nicolai og Felix’ opdragelse og skolegang.
Hun kommer hun ind på de nye ægtefællers venskab og fortæller bl.a., at de alle fire jævnligt spiser middag sammen.Også livet i hverdagen og hvad fremtiden vil bringe bliver berørt, samt kærligheden til den ny ægtefælle, Martin Jørgensen.

Hvem var utro
Et af de mere prekære spørgsmål - ud over årsagen til skilsmissen med prins Joachim - svarer Alexandra beredvilligt på. Nemlig hvordan det som kvinde er at være ældre end sin mand, og hvad det betyder i ægteskabet.
Reimer Bo vil dog ikke afsløre om Alex fortæller, hvem der var utro og årsag til skilsmissen fra Joachim.

Men man kan jo også forvente en vis loyalitet, når man ved skilsmissen kvit og frit får foræret en villa til 10-15 millioner, og ved svigersmors medvirken, men på skatteydernes regning, livsvarigt årligt får udbetalt et par mllioner uden anden forpligtelse, at passe godt på de to sønner Felx og Nicolai.

Men spørgsmålet er: Fortæller Alexandra Reimer Bo den fulde sandhed om sit ægteskab? Og kan hun fortsætte med at få apannage, når hun sådan deler ud af livet med Joachim?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: