Annonce:
Annonce:

Dansker i Mumbai: Ambassaden er tavs

Læs denne beretning fra et nationen!-medlem, der bor og arbejder i Mumbai. Han vil ikke hetze den danske ambassade, men undrer sig

Dansker i Mumbai føler sig ladt i stikken af ambassaden. Foto AP
Dansker i Mumbai føler sig ladt i stikken af ambassaden. Foto AP
Annonce:
Følg nationen!

De fleste af nationens! medlemmer bor i Danmark, men en del er også spredt over hele verden. Nogle opholder sig for tiden i Indien, og på opfordring fra redaktionen har et medlem - som ønsker at være anonym i denne forbindelse - skrevet denne beretning et lille stykke væk fra terrorangrebenes centrum.

Hun/han reagerer bla. på de oplysninger, der har været bragt på ekstrabladet.dk om at den danske ambassade yder hjælp til de danskere, der har behov for det. Men det sker ikke, ligesom ambassaden heller ikke har kontaktet de danskere, der er i området.

- Jeg bor og arbejder i Mumbai. Jeg har været i kontakt med cirka 20 danskere i byen - bla. dem, der var på restaurant i det sydlige Mumbai igår da angrebene gik igang, og blev nødt til at gemme sig i restauranten indtil kl 3 om natten hvor de så kørte hjem.

Annonce:

Konsulen kontakter når han har tid
I morges var der forlydender om at Udenrigsministeriet ville sende et krisehjælpshold til Indien og dette par var interesserede i at møde dem pga deres oplevelser. Da de fik kontakt med ambassaden fik de at vide at konsulen var taget til Mumbai og ville kontakte dem, når han havde tid. Derudover blev de tilrådet at snakke med deres arbejdsgiver. Det seneste jeg hørte var at de opholder sig hos en kollega med en del års erfaring i ustabile lande.

Ikke hvad jeg ville forstå med at 'ambassaden yder hjælp til dem som har brug for det'.

Hvad bruger man 'danskerlisten' til
Endvidere er jeg skuffet over at ambassaden ikke proaktivt tog kontakt til de danskere som har registeret sig hos dem, som bosiddende i Mumbai. Det var det jeg troede at 'dansker listen' var for.

Selvom jeg ikke er imporneret over deres indsats, så ønsker jeg heller ikke en hetz imod dem. Men vi skal nok have nogle sjove diskussioner med ambassaden, når tingene falder til ro. :-)

Er du også i Mumbai, så del dine oplevelser med nationen!

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: