Annonce:
Annonce:

Kuhn: Jeg kan godt få P-licens

Masser af spørgsmål fra nationen! og 28 svar fra Aalborgs mest omtale mand - cheftrænervikar Allan Kuhn. Se alle svarene her

Allan Kuhn svarer på spørgsmål fra kl. 14.00. Skriv dit spørgsmål som en kommentar. Foto Anders Szlavik
Allan Kuhn svarer på spørgsmål fra kl. 14.00. Skriv dit spørgsmål som en kommentar. Foto Anders Szlavik
Annonce:
Følg nationen!

Hvis Allan Kuhn skal have en optur, skal han bare kaste et blik på kommentarer og afstemninger om AaBs trænerfremtid her på nationen! Der er kæmpeflertal for at Allan skal fortsætte som cheftræner for nordjyderne, for der er ingen tvivl på nationen! om, at han er manden, der kan få truppen til at levere figtherindsats og resultater.

Kenny J. er en af dem, der skriver pænt om Allan Kuhn:
- Seriøst....Manden har betydet mere for den klub end nogen anden person gennem de sidste ti år... hvis ikke længere! Jeg er Brøndby-fan, men jeg så sgu gerne Kuhn blive siddende - for AaB's fans skyld...

Er der en hemmelig plan?
Men selv om rigtig mange - samlet har mere end 11.000 deltaget i afstemningerne - er kede af, at Kuhn ser ud til at at skulle vige pladsen for en svensker, så er der også dem, der mener, at der 'er en plan'.

Annonce:

nationen!-medlem Otto I. skriver:
- Selvfølgelig er der er forklaring og af gode grunde er dette ikke noget offentligheden er indviet i. Jeg tror at AaB har en langsigtet plan med Allan Kuhn - når nu den nye træner har været i AaB i to år - så har Allan Kuhn fået en mesterlære uden lignende med kompetencer og indflydelse der er de færreste assistenttrænere forundt.

Til den tid er Allan Kuhn sin vægt værd i guld - og kan selv hænge prisskiltet om halsen. Læg for øvrigt mærke til at Allan Kuhn på ingen måde har antydet at han er utilfreds med set up'et. Forza AaB - i gør dansk fodbold ære.

Selv skriver kuhn i dag på nationen!, at han da nok vil sige ja, hvis f.ex. Liverpool kom med et tilbud. Og at han iøvrigt godt kan få den krævede P-licens, hvis det skulle være.

Allan Kuhn svarerede på spørgsmål på nettet fra kl. 14.00-15.00. nationen! - ikke Allan Kuhn - lukkede for spørgsmål kl. 15.00, og Allan Kuhn siger, at han er klar på at stille op igen en anden gang.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: