Rekordstart på juleindsamling

Ekstra Bladets læsere har hjertet siddende på rette sted og vil gerne være med til at gøre noget for Danmarks 50.000 fattige børn.

SPAR-købmændende er gået med i årets indsamling, så i 450 butikker kan du finde sådan en indsamlingsbøsse. Foto Linda Johansen
SPAR-købmændende er gået med i årets indsamling, så i 450 butikker kan du finde sådan en indsamlingsbøsse. Foto Linda Johansen

Det viser starten på årets juleindsamling i samarbejde med ASF Dansk Folkehjælp. Allerede på den første dag blev der indsamlet 61.500 kr. ind via sms, telefonopkald og på Dansk Folkehjælps hjemmeside.

Ud over de tre indsamlingsmuligheder kan man også lægge sin hjælp i en indsamlingsbøsse hos en af landets 450 Spar-købmænd eller overføre penge til Dansk Folkehjælp via bank eller giro.

På nationen! er der også mange, der har støttet den gode sag. Bl.a. Henrik N., der skriver, at der sgu skal være plads til at holde jul:

Dropper at købe nyt TV
- Jeg donerer allerede til bl.a. WSPA, Red Barnet og et par andre. Og jeg har tænkt mig at gøre det så længe jeg har overskud til det, og gøre det med glæde. Jeg køber så måske ikke et nyt fjernsyn i år, men det gamle virker jo stadig ganske udemærket. Der er derfor doneret 300,- her fra, med forhåbning om at de kan gøre modtagers jul lidt mere glad :-)

Kunne du finde på, at udskyde køb af nyt fjernsyn, for at hjælpe andre?