Annonce:
Annonce:

nationen!'s pinligste sms'er

Det kan gå rigtigt galt, når de små tekstbeskeder flyver ud i rummet, nogle gange er slutningen heldigvis lykkelig.

Det er en klassisk sms-brøler, når en fræk besked til kæresten, ryger afsted til kollegaen.
Det er en klassisk sms-brøler, når en fræk besked til kæresten, ryger afsted til kollegaen.
Annonce:
Følg nationen!

Op mod 70 procent af nationens læsere har oplevet at sende en sms forkert. Det skete blandt andet for Majken C., der fik en noget overraskende respons på sin fejlsms.

- Jeg var til Aerosmith-koncert i Randers, og det var ret heftigt. Jeg rapporterede til min daværende kæreste om koncerten, og ind imellem fik han også nogle søde sms'er.

Beskeden: 'Du er smadder dejlig', var tiltænkt ham, men ved en fejl sendte jeg den til det første navn i telefonbogen, som var min meget ældre kollega fra pizzaria'et. Han skrev, noget forbavsende tilbage, at jeg også var dejlig. Min kollega var 34 år og havde kone og børn, og jeg var selv 18 år, så jeg syndte mig at undskylde, inden han kastede sig over mig.

Næste aften i pizzaria'et turde jeg ikke snakke til ham. PINLIGT!!

Annonce:

Ja, jeg er single. Nå, er det dig skat?!?, Nej, det er jeg selvfølgelig ikke..
Peter E. har også oplevet de problemer, der kan opstå, når man fører flere virtuelle samtaler på een gang.

- På et tidspunkt skrev jeg sammen med en ven og min daværende kæreste over msn på samme tid. Jeg skulle skrive til min ven, at jeg nogle gange var ked af, at jeg var single, men åbenbart var det kærestens msn-vindue, der var poppet op i mellemtiden, så jeg fik sendt den afsted til hende.

Det har utvivlsomt udviklet sig til en pinlig affære for Peter E.

Man ser kollegaen i et helt nyt lys
Mange har oplevet at sende forkerte sms'er, men helt galt bliver det, når man spørger nationen!'s læsere om, hvor mange der har modtaget en fejlsms. Det kan tæt ved 90 procent svare ja til.

Og Peter E., der nok har oplevet at sende en fejlsms, har så sandelig også modtaget en:

Annonce:

- Jeg har også prøvet at sidde i bilen med en kollega, jeg var ude og lægge terasse sammen med. Imens vi sidder sammen og har pause, sender han en sms - og vupti. Så modtager jeg en super kærlig og sød besked fra ham, om hvor meget han elsker mig. Den var dog vist nok til hans kone, he he.

Kim S. fortæller en historie om, hvordan hans kone engang fik en fejl-sms fra sin veninde.

- Min kone fik en (fejlsendt) sms fra hendes bedste veninde, hvor der stod, om de ikke kunne mødes et andet sted, fordi hende der <navn> også ville komme. Problemet var bare, at 'hende der' var min kone. De er ikke veninder længere.

En lykkelig slutning
Heldigvis er nationen! et bevis for, at der også kan komme noget godt ud af alt det fejlsenderi. Hør bare Jesper S.' historie:

- Jeg fik engang en sms fra en pige, der havde mødt en fyr i byen med samme navn som mig. Hun havde slået navnet op i telefonbogen og skrev så til mig. Jeg skrev tilbage, hun svarede. Jeg skrev tilbage, og hun svarede.

Det blev til flere dages sms´en frem og tilbage, og en dag ringede jeg hende op, og vi snakkede i fire timer. Det samme skete dagen efter og flere gange i den næste uges tid.

Annonce:

Vi aftalte at mødes, og det gik over al forventning, så vi tilbragte de næste otte måneder sammen, indtil det ikke rigtig gik mere. Det havde nu været en fin historie til børnebørnene.

Selvom den hurtige elektroniske kommunikation resulterer i masser af fejl, så har nogle af dem en lykkelig slutning alligevel.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: