Annonce:
Annonce:

Riskær: Forældre er super-krævende

Forældre i Ny Tid vil ikke acceptere, at deres barns muligheder for at udvikle selvidentitet ikke gives de bedst mulige betingelser

Annonce:
Følg nationen!

Udviklingscentret – tidligere kendt som skolen – er nu centrum for børn og unges livsinteresse, idet det er i disse omgivelser, man sikres selvudvikling, og hvor den virtuelle digitale tilværelse underlægges virkelighedskontrol.

Udviklingscentret ser sin opgave som kompetenceopbyggende og som globalt servicecenter for deres kunder. Tidens børn og unge.

I praksis opstår berøringen mellem udviklingscentret og børn ved brug af naturlige indslusningstilbud, der optræder naturligt der, hvor pasningscentret for småbørn slipper taget.

Unge forældre, der selv kræver optimering af egne kvalitetsværdier, accepterer ikke rollen som arbejds-, beslutnings- og eksekutionscenter for alle hverdagsproblemer og opgaver indenfor kernefamilien. Forældrene vil ikke acceptere, at deres barns muligheder for at udvikle og forfølge selvidentitet og selvværd ikke gives de bedst mulige, institutionelle betingelser.

Annonce:

Den tilstand, hvor børn og unge kunne kannibalisere et andet familiemedlems hverdag er ikke påskønnet i ny tid. Tidens mantra er, at selvengagement kvalificerer.

</p><p>Udviklingscentret er et krav fra forældrene, fordi det opvoksende barn skal vristes fri af det virtuelle digitale miljø og i stedet udvikle sig i den virkelighed, som befordrer selvidentitet, kompetencer og selvansvar.</p><p><b>Du kan skrive din mening om Riskærs spådom her - eller du kan besøge <a target="_blank" href="http://www.understrom.com/bog/understrom/original2008/readingpiece41/tekst/">www.understrom.com</a></b><b>og få den lange version af dagens tekst. Der er nyt fra understrøm i morgen.</b></p>

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: