Borgmester bliver dårlig af ungdomshus

Fritids og kulturborgmester Pia Allerslev(V) er rasende over Ritt Bjerregaards 148 millioner kroner dyre løfte til Ungdomshus

- Jeg bliver helt dårlig ved tanken om, hvad vi kunne have brugt de penge til. Vi har børn på 10-12 år på venteliste til fodboldklubber og vi mangler svømmehaller, og andre faciliteter. Men det har vi ingen penge til, mens vi skal betale til den forholdsvis lille gruppe unge, der bruger Ungdomshuset, siger Pia Allerslev til nationen!

V-borgmesteren reagerer på nyheden om, at prisen for Ritt Bjerregaards løsning på Ungdomshus-problemet nu er oppe på 148 kommunale millioner. Det er fordobling i forhold til den pris, der blev meldt ud i april, og på nationen! vælter det også ind med vrede kommentarer.

MareRitt skal væk
Ingolf R. håber f.ex. at 'borgerne husker Socialdemokraterne og Ritts fadæser når der engang bliver valg'. Og Brian R. skriver: - Jeg er næsten ligeglad med hvilket parti der sidder på flødekagen i Københavns Rådhus. Men MareRitt skal væk.

thomas k. mener dog alligevel, at det nye ungdomshus kan vise sig at være en god investering på lang sigt:
- Jeg er enig i at regningen er høj, men hvis skyld er det? I mine øjne er det helt klart de ansvarlige politikere, som har haft hovedet under armen i jagten på en politisk vilkårlig og kortsigtet beslutning. På den anden side, når nu støvet efterhånden har lagt sig, er det måske den bedste løsning for alle at huset er rykket længere ud.