Annonce:
Annonce:

Janni fortryllet af kongehuset

Bekymrede venner: Hvordan skal Herlev-pigen overleve uden kongerøgelse

Kan Janni klare sig uden kongerøgelse?
Kan Janni klare sig uden kongerøgelse?
Annonce:
Følg nationen!
Annonce:

En skilsmisse fra Christian Kjær er til at leve med, ja måske ligefrem en lettelse. Men en ’skilsmisse’ fra kongehuset er ubærligt for Janni.
Siger flere kilder, der i whiskybæltet, har haft Janni Spies Kjær til bords ved middage eller anden festivitas.
Janni Kjær er helt enkelt fortryllet af kongehuset. Hun må simpelthen fortælle om, hvor fantastisk Hendes Majestæt Dronningen var ved den sidste jagtmiddag, hvilken fantastisk personlighed Dronningen er og hvor fantastisk Dronningen er til at skabe en fantastisk atmosfære selv ved de mindste selskaber.

De rigtig fine
Janni ved godt, at det er tabu, og betyder diskvalifikation fra omgang med hoffet at omtale, hvad der sker under private former ved royale selskaber, og hun er altid ekstremt loyal. Men man kan jo godt i de ’rigtige kredse’ hos jetsettet rose majestæten for at understrege, at man selv hører til ’de fine’ fra inderkredsen.
Men det er, siger kilderne, ret ulideligt, næsten kvalmende at høre en så monumental kongehus-beundring, Hyacint a la Herlev, gentaget hver gang Janni bevæger sig ud i det finere borgerskabs sociale selskabsliv.
Ja, man kan ligefrem blive bekymret for hvordan Janni skal klare sig uden dette for hende så væsentlige element i sit liv.

Smilet stivnede
Som Ekstra Bladet beskrev søndag, så går operetten om Herlev-pigen og kassedamen, der blev charter-fyrstinde og endte med at arve hele Simon Spies-riget, mod en ny, overraskende slutning –?langt fra den, der tegnede sig, da Janni Spies som den glade enke blev budt op af den rige prins Christian Kjær.
Jannis smil stivnede på det seneste, og fredag offentliggjorde parret, at de skal skilles efter 20 års ægteskab.

Annonce:

Flytter fra gården
Hvordan Herlev-pigen nu vil ’realisere sig selv’, som hun længe har givet udtryk for i vennekredsen, er uvist. Men det anses for givet, at hun forlader gården for at begynde sit nye alene-liv med sønnen Christopher, 11. Og hun bliver alene på flere måder, for vennekredsen bliver nok knap så fin i fremtiden.
Jannis optræden i kongehuset vil formentlig - meget mod hendes vilje ebbe stille ud. Det er Christians vennekreds, i første række hvad jagtkammeraten Henrik angår.
Ferierne på det franske Chateau de Caïx i Cahors, hvor Janni gik på torveindkøb med dronningen, vil formentlig også ophøre.

Støtter Martins far
Lidt endnu vil forbindelsen dog formentlig kunne holdes lunken, for Janni har via sin Spies Fond støttet en af vennerne, fotografen Jacob Jørgensen, far til Alexandras Martin. Han har fået en million til at filme dronningens decoupager, som det så fint hedder, når man klipper og klistrer andres billeder sammen til kunst.
Janni har også fået et ridderkors, som hun skal vise sin taknemlighed for.

Men mange er lidt nervøse for hvordan Herlev-pigen skal klare sig uden den kraftige dosis af kongerøgelse, der ligesom var blevet en så væsentlig substans i hendes liv. Men minderne har man dog lov at ha’.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: