Annonce:
Annonce:

Har Birthe Rønn modet til at gå selv?

Hendes dialogplan med ekstremister skudt i sænk

Birthe Rønn - skal hun gå frivilligt ?
Birthe Rønn - skal hun gå frivilligt ?
Annonce:
Følg nationen!

Nu må hun anstændigvis vise så meget politisk mod, og tage konsekvenserne af sin egen retsopfattelse, at hun af egen drift trækker sig som integrationsminister.

Birthe Rønn Hornbech vil nok ikke her og nu få en fyreseddel som minister, men Anders Fogh Rasmussen, ville nok drage et lettelsens suk, hvis Birthe Rønn på eget initiativ trak sig som minister efter hun i går led et knusende nederlag i Venstres gruppe, der helt underkender hendes dialogsøgende linje overfor ekstreme muslimer.

Tabte til Karens Jespersen
Der var i stedet opbakning til Karen Jespersens strammerlinje fra fremtrædende partifæller som Foghs højre hånd og nærmeste fortrolige, beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen og fra undervisningsminister Bertel Haarder.

Birthe Rønn Hornbech støtter en embedsmandsrapport, der anbefaler dialog med yderligtgående grupperinger i det muslimske miljø for at forebygge og bekæmpe ekstremisme og radikalisering blandt unge muslimer i i Danmark. Det skulle bl.a. ske med kontakt til den ekstreme muslimske gruppe Hizb ut Tahrir, der er så radikal, at organisationen er forbudt i Tyskland.

Hun er 'analfabet'
Naser Khader fra Liberal Alliance går så vidt, at han kalder Birthe Rønn Hornbech for 'analfabet'. Han siger til Jyllands Posten:
- Når man vil i dialog med islamister, så fortæller det meget om ens naivitet og uvidenhed om islamisme. Birthe Rønn vil i dialog med dem som vore soldater risikerer livet mod i Afghanistan, siger han.

Birthe Rønn fremtid som integrationsminister hviler på et meget tyndt grundlag. Hun står nu fuldstændig uden opbakning i sit eget bagland. Kun de radikales Margrethe Vestager bakker hende op...

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: