Annonce:
Annonce:

Nu skal Fogh tage rutebilen

Den genfødte statsminister, der indrømmer fejl på miljøområdet og erklærer miljøsvinene krig, får kreativ netdebatør til at gå helt Højholt

Annonce:
Følg nationen!

Det er nationen!-medlem Per H., der kalder Foghs miljøforelskelse for 'Humor på et højt plan':

- Jeg må indrømme, at jeg synes det er stærkt underholdende. Forestil jer, hvad kerne-venstre-folk har tænkt under talen. Her havde de troet, at far var kommet hjem for at sætte tingene (og Lene) på plads med en hårdhændet værditale om kriminalitet og terror osv. Og så giver han den pludselig som miljøhippie. Og roser Svend Auken :-)

Annonce:

Per H grinede så meget, ar han satte sig til tasterne og skrev en satir. Åå nationenbloggen spinderiet, kan man derfor lige nu læse følgende fantasi-monolog fra Foghs kone:
- Tag nu bare i morges, da jeg bad ham fyre op. Så stod han pludselig med en balle halm nede ved oliefyret. Fordi det var synd for fuglene med al det olieudslip, sagde han. Fuglene, Gitte? Vi har da ikke haft fugle her på egnen siden min svigerfar drev gården i halvfjerdserne.

Og da vi så skulle ned at handle, og jeg havde kørt Landroveren frem, så ville han pludselig have, at vi skulle tage rutebilen. Fordi der var noget is oppe på Grønland der var ved at smelte, sagde han. Og så måtte vi sidder der på de smalle sæder mellem alle medhjælperne. Fordi der er nogle eskimoer, der ikke kan passe på deres is. Men hvad skal det til for, Gitte?, skriver spinderiet.

Du kan læse resten her. En af dem, der har læst er Piraten, der skriver:

- Hehehe, dejlig satirisk læsning, tak.

I en afstemning på nationen! i dag får Foghs nye miljøstil en hård medfart. 47 procent mener, at han er utroværdig, og 21 procent mener, at meldingen ikke får nogen betydning. Men hvad skal der til, for at du tager Fogh alvorligt?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: