Annonce:
Annonce:

'Gak Gak' at Diana Hansen er statsløs

nationen! mener, at det er helt skørt, at Diana Hansen ikke får et dansk statsborgerskab. Men de giver hendes forældre skylden.

24-årige Diana Hansen har dansk far, har gået i dansk folkeskole og er vokset på divese danske institutioner. men fordi hendes mor er makedonsk, er hun i dag statsløs.
24-årige Diana Hansen har dansk far, har gået i dansk folkeskole og er vokset på divese danske institutioner. men fordi hendes mor er makedonsk, er hun i dag statsløs.
Annonce:
Følg nationen!

Historien om Diana Hansen, har fået nationen! til tasterne. Michael N. mener, at det er helt 'gak gak', at Diana Hansen er statsløs, og nu skal op til en statsborgeskabstest efter at have vokset op i Danmark og gået i dansk folkeskole.

Stik hende et statsborgerskab
- Det er så sygt, at der ikke er en der tør tage tyren ved hornene og stikke henne et statsborgerskab. Men det er jo et typisk problem når man samlet alt i store bureaukratiske systemer, for at spare lidt penge, men i virkligheden koster det penge ,fordi ingen kan finde ud af hvem der har ansvar for hvad og ingen tør gøre noget, så alt tager meget længere tid og brugerne får meget dårligere service

Annonce:

Spænd hjelmen
Hans-Henrik H. syens, det er 'helt sort så meget pis der skal være med det lo...ministerium.':
- Se nu at få spændt hjelmen og kom ind i kampen!, og Jack M. fortsætter:
- Ja latterlighederne vælter frem i det ministerie. Jeg er da glad for, at jeg blev født i 1950 inden der var noget som hed Fogh eller Dansk Folkeparti. Jeg er spændt på, hvordan DF vil forklare den her. Man skammer sig over, at være dansker med den nværende regering.

Hende forældre lavede en fejl
Brian R. synes også det er en trist situation, og håber, at Diana ender med at blive dansk statsborger:
- En rigtig trist situation. Men det er da hverken regeringer eller ministreriers skyld at hendes forældre lavede en fejl. Håber dog det går iorden.

Men synes du, at reglerne er blevet for stramme, eller at der bør gives en dispensation til folk, hvis forældre har glemt, at sørge for, at deres børn bliver danske statsborgere?

Lars B. mener, at spørgsmålet om det er statens skyld, ministeriets skyld, bureaukratiets skyld, DF's skyld har ét svar:
- Der er kun 2, der er ansvarlige for det nævnte roderi, og det er Dianas forældre. Hvis man får et barn formoder jeg man tager et vist ansvar for dette barn, og forsøger at finde ud af hvad man skal foretager sig i forskellige situationer - i dette tilfælde bl.a. statsborgerskab...

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: