Annonce:
Annonce:

Hvem får først en ny kæreste?

Gæt på en ny livskammerat til Janni Hyacint eller hofjægermester Kjær

Nu er både rejsedronningen og hofjægermesteren fri på markedet - men hvor længe varer det, før mindst en af dem er optaget igen? (Foto: Thomas Sjørup)
Nu er både rejsedronningen og hofjægermesteren fri på markedet - men hvor længe varer det, før mindst en af dem er optaget igen? (Foto: Thomas Sjørup)
Annonce:
Følg nationen!
Annonce:

I Danmark er det desværre mere en regel end en undtagelse, at folk bliver skilt, så på det punkt adskiller Jannis Spies Kjær og Christian Kjær sig ikke meget fra resten af befolkningen.
Endnu ved vi ikke, om Janni eller Christian har 'gemt' en eller anden hemmelig partner i skabet, eller har fundet en ny, som vi bare ikke kender.

Pænt udvalg
Men ellers ville det være naturligt - for nu at følge statistikken - at de fandt en ny livskammerat.
De har begge et par ægteskaber bag sig, og kan jo så håbe på, at tredje gang er lykkens gang. De dyrker jo megen selskabelighed i de såkaldt finere sociale kredse, så selvom det kan være koldt på 'toppen' i whiskybæltet, er udvalget af enlige og fraskilte i disse kredse, ganske betragtelig.

Tynd og sippet
Janni, 45 år er vel den som er nemmest af få afsat. Hun er blevet lidt for tynd og sippet på det sidste, og taler lidt for meget om kongehuset, mens ellers kunne det jo være, at en lidt saftig ungersvend kunne få vækket lidt af Jannis esprit fra den korte tid med Simon Spies, og få pillet den kedsommelige Herlev-Hyacint ud af tøsen.
Fra milliard-arven fra rejsekongen har Janni i følge kloge hoveder fortsat gemt nogle hundrede millioner på bankbogen, så det letter jo altid lidt på stemningen i disse krisetider.

Ingen Sean Connery
65-årige Christian Kjær er jo hverken i sin alders anden halvleg en Roger Moore eller Sean Connery-type.
Men heldigvis er kvinder lidt mere tolerante overfor det der med udseendet end mænd, og så gør det jo heller ikke noget, at Christian trods sine 135 kg næsten er sin vægt værd i guld.

Milliardær
Ja, gutten er milliardær, indtjent efter hårdt arbejde på sofaen som en af Fl. Schmidt-koncernens hovedarvinger. Og så står der både advokat og hofjægermester på visitkortet. Det betyder, at han er nær ven med kongehuset, læs prins Henrik, hvis det ellers er en anbefaling.

Men han ser rar ud med sit fyldige ansigt med rødsprængte æblekinder, og holder meget ponyridning, mad og drikke, specielt rødvin fra Chateau Migraine fra Cahors.

Annonce:

Men er sortimentet for lille i overklassen kan Janni og Christian ellers forsøge med netdating. Hvem tror du først scorer en ny, Janni eller Christian?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: