Annonce:
Annonce:

Riskær: Vi får flyvende tallerkener

Dagens Understrøm handler om 'Punkt-til-Punkt transport' i Ny Tid som bl.a. kommer til at foregå i ubemandede fylvende tallerkener

Annonce:
Følg nationen!

For den ny tids befolkning vil ind- og udskibning finde sted luftbårent. Der er intet forbud mod at bruge biler, og meget få bruger dem. Mange ser et bestemt geografisk område som deres hjemstavn, men det forhindrer ikke, at det metropol, der danner centrum for den professionelle livsinteresse, kan ligge et helt andet sted.

Aktionsradius udvides som følge af ny teknologi. Der udvikles ubemandede – lad os bare kalde dem “flyvende tallerkener” eller “P2P shuttles”, som tillader transport med tophastigheder fra punkt til punkt fra afskydningsramper med en tophastighed på over 1000 km i timen.

P2P shuttles trafikstyres alene ved angivelse af modtager koordinatsættet og har ikke mulighed for at “flyve ind i hinanden”. Transporten er individualiseret og ikke kollektiv.

Annonce:

Udviklingen af effektive transportsystemer og satureringen af de oprindelige er det, der skubber på skabelsen af ny infrastruktur og dermed åbner for nye former for livsførelse i de gamle bykerner.

Samlet styrkes alle tidens kvalitetsidealer og familien kan udvikle det kvalitetsindhold, som er vigtigt i ny tid. Tidligere tids søgen efter meningsfuldt livsindhold, grønne omgivelser og mere menneskeligt nærvær er i ny tid gået fra datidens tomme symbolik til ny tids faktiske indhold.

</p><p><b>Du kan skrive din mening om Riskærs spådom her - eller du kan besøge <a target="_blank" href="http://www.understrom.com/bog/understrom/original2008/readingpiece35/tekst/">www.understrom.com</a></b><b>og få den lange version af dagens tekst. Der er nyt fra understrøm i morgen.</b></p>

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: