Annonce:
Annonce:

Hvem vil ha' en kammerherre?

Hele 76 procent er overbevist om, at Janni scorer en ny kæreste før Christian Kjær.

En mand i uniform er ikke af vejen, eller hvad?
En mand i uniform er ikke af vejen, eller hvad?
Annonce:
Følg nationen!

Hos nationen!s læsere er der ingen tvivl. Hele 76 procent er overbevist om, at papirtynde 46-årige Janni Spies Kjær først finder en ny livskammerat. Værre står det til med at få afsat den ellers så vitale kammerherrebamse, 65-årige Christian Kjær på 135 kg. Kun 26 procent mener, at han kommer først til fadet i ’racet’ om at finde en ny partner.

Men der er håb endnu. Han er jo både charmerende, milliardær (!), og nær ven til prins Henrik og Dronning Margrethe. Det vil en del sikkert mene, er interessant.

Guld på kistebunden
Janni er heller ikke uden guld på kistebunden. Hun menes god for mindst 300 millioner, hvilket ikke behøver at virke afskrækkende for en rask gut. Se bare på to børns-moderen, lynkineseren Alexandra, der scorede en 10-årig yngre fyr, selv om hun ’kun’ får 1,9 millioner i årsløn resten af sit liv.

Annonce:

Alderen banker på
nationen!-medlem Marianne P.:
- Jeg tvivler meget på, at en ungersvend får større del i kagen, end Janni tillader. Det er hun for kløgtig til. Hun ved godt, at alderen banker på, og de unge galaner, er godt vant i vores tid, da de yngre smukke sild, er mere markante og selvstændige, end de smukke sild fra 60'erne.

Nogen højtravende skønhed er Janni ikke, så pengene vil spille en rolle, og det ved hun godt. Desuden vil det være mere sandsynligt, at hun vælger at leve et singleliv, med et muligt tag-selv bord blandt singler i hendes eget kølvand.

Det sjove er prøvet
- Jeg tror ikke på, at Christian binder sig igen. Han er langsomt på vej ind i den satte alder, hvor det sjove er prøvet, og forbindelsen til Janni vil nok aldrig helt slutte. Der er jo også fælles børn, og det vejer.

De skal nok følge nye duftespor hver især, men jeg tror, det bliver praktiske forbindelser, der kan forsøde ensomheden. Og så har Christian det nære venskab med prins Henrik.

Christian vinder kongehuset
'Vennen' skriver på nationen!: - Man behøver vist ikke at være Cand.merc. Royal for at regne ud. hvem af de to, der 'vinder' venskabet om kongehuset.

Annonce:

Og det bliver ikke Janni. Hvilket også er helt naturligt. Rent aldersmæssigt passer Christian Kjær også bedre til regentparret.

For sandheden er jo, at når et ægtepar, som hører til 'inderkredsen' omkring de kongelige, bliver skilt, så er det som regel kun den ene, der forbliver i kredsen. Det er set før både i kredsen omkring regentparret, men også i kredsen omkring kronprinseparret, skriver 'vennen'.

Konklusionen er, at Janni relativ let kan komme i spil på ægteskabsmarkedet. Christian skal anstrenge sig lidt mere, og måske ud at score i hofjægermesteruniformen på en swingerklub. Vi lever jo i en tid, hvor så mange tænder på uniformer. Hvad mener du ?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: