Annonce:
Annonce:

Min værste julefrokost

Det er sjovt, det er pinligt, det er sandhedens time, det er sexet, det er forbudt, det er løssluppent, det er dansk, og nu er det ved at være tid igen - fortæl om din værste og bedste julefrokost

Hvad har dine julefrokoster budt på af gode eller dårlige oplevelser.
Hvad har dine julefrokoster budt på af gode eller dårlige oplevelser.
Annonce:
Følg nationen!

Glædelig jul, piger og drenge. Er I klar til en ny omgang. Det er sjovt, det er pinligt, det er sandhedens time, det er sexet, det er forbudt, det er løssluppent, det er dansk, og det gentager sig år for år, og vi vil ikke undvære det. Og heldigvis er de allerværste oplevelser, sjældent noget man kan huske. Men det kan til gengæld alle de andre.

Rigtigt gættet: Der er intet, som kan sammenlignes med en rigtig, våd dansk julefrokost, og alle de historier, der følger med.

Dansk så det basker
Her er virkelig en dansk 'kulturtradition', som vi alle kan tale med om, hvor virkligheden overgår de mest avancerede fantasier.

De fleste har det bare rigtigt sjovt, men så er det alle de 'herlige' superpinlige oplevelser, der følger med i showet:

Annonce:

Når sprutten går ind får sanserne frit løb. Der er erotik og småskandaler i luften. Chefen, der bager vildt på de to yngste praktikanter, den ny frække kollega, som lige skal have en tur på toilettet.

Frygtelige historier
Hvem kender ikke historier om julefrokoster, hvor folk brækker sig, pisser i bukserne, falder om og slår sig, falder ned ad trapper med hjernerystelse, falder i søvn med hovedet i maden eller vågner op på toilettet, når festen er forbi.

I seng med den rødhårede
Eller vågner op ude i byen i en seng man ikke kender med hende den rødhårede elev fra 3. sal, og tænker hvad fanden, skal man fortælle konen.
Eller når man halvfuld vågner op kl. halvelleve om formiddagen, og pludselig med røde ører mindes, at man gav chefen tørt på i sin sin kæmpebrandert.
Og dagen derpå, hvor festarrangørerne efterlyser ejerne til trusser, underbukser, sko, briller, mobiltelefoner

Annonce:

Gamle og unge, mænd og skjønne kvinder spring ud af skabet og fortælle om Jeres værste og bedste julefrokostoplevelser, så vi alle kan samle mod til årets herligste og mest pinlige fest, Julefrokosten, som vi alle hader at elske..

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: