Annonce:
Annonce:

Landesorg: de sorte spejdere går bort

Livet går videre, men det bliver svært uden Anders og Anders, siger begejstrede fans

Så er det klar til gravøl for de sorte Spejdere
Så er det klar til gravøl for de sorte Spejdere
Annonce:
Følg nationen!

-Det bliver så trist ikke at skulle høre spejderne i bilen, på vej hjem fra job. Det er virkelig dagens højdepunkt. Ikke bare fordi man har fri, men fordi Anders og Anders har verdens bedste humor. Men tak for de gode og virkelig sjove stunder spejderne og redaktionsholdet har givet os gennem flere år.

Sådan skriver Nationen!-medlem Thomas H, en af De Sorte Spejderes over en million trofaste radiofans. For nu er det alvor: De Sorte Spejdere, en af P3s største succes'er lukker butikken.

Anders Breinholt og Anders Lund Madsen slukker for altid for mikrofonerne den 19. december. På fire år har 'spejderne' vokset sig til en gedigen lytteryndling med fem ugentlige udsendelser.

Annonce:

Det var skidesjovt
- Vi er så heldige, at lytterne ikke er trætte af os endnu, så vi selv kan vælge at trække stikket. Jeg er stolt af De Sorte Spejdere, og det har været skidesjovt, men efter fire år har både Anders og jeg også lyst til at prøve kræfter med andre ting, siger Anders Breinholt, der skal være morgenvært på TV2.

- Vi bakker 100 procent op om Anders og Anders’ beslutning. Programmets rygvind afhænger af værternes glæde ved at lave det. Så vi må aldrig blive bange for at lukke en succes. P3 kendes som en kanal, der flytter grænser og tænker nyt, og derfor skal vi have modet til at lade favoritterne stoppe, inden både værter og indhold lyder slidt, siger P3-chef Carsten Worsøe.

Fantastiske år
Men de trofaste fans vil ikke af med spejderne. I må ikke stoppe, skriver Kim B.: - Åh, nej. Det mener i sgu ikke. Jeg må sige tak fort de to gode timer I har givet mig næsten hver dag.

Jan F. er også ked af det. - Øv, øv og tre gange øv. Tusind tak for nogle fantastiske år. I er bare helt fantastiske, og jeg kommer til at savne Jeres fantastiske måde at drive et fantastisk program ud i æteren. Niklas S. er enig: -Så er det gravøl for det bedste radioprogram nogensinde.

- Det er flot at stoppe, mens man er på toppen, konstaterer Søren Br.. Jeg synes De sorte Spejdere har været det bedste radio, jeg har oplevet i moit liv. Jeg har klukket af grin over deres uhøjtideloige og meget lidt selvpromoverende facon. De adskiller sig markant for fra al den ligegyldige, overfladiske programflade, der drukner os i triviel engelsk pop.

Annonce:

Hvad er din bedste oplevelse med De sorte Spejdere ? Har du også en sidste hilsen til Anders og Anders, så skriv her.

Det ligger endnu ikke fast, hvad der skal afløse De Sorte Spejdere. Men Carsten Worsøe garanterer, at det i hvert fald ikke bliver en kopi af Spejderne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: