Lær at bruge din mobil til mere

Din mobil kan meget mere end sms og opkald. Fortæl os om de fede mobil-funktioner - og meld dig som testperson, hvis du vil lære noget nyt!

Mobilen kan lagnt mere end bare at ringe op og sms'e - men ved du, hvordan du bruger den? (foto: Colourbox)
Mobilen kan lagnt mere end bare at ringe op og sms'e - men ved du, hvordan du bruger den? (foto: Colourbox)

Du har sikkert mange gange kigget på ikonet for radioen, browseren, kalenderen eller en af de mange andre funktioner, din mobiltelefon tilbyder dig. Men har du nogensinde brugt dem?

Sammen med Ekstra Bladets forbrugertillæg Kup! vil nationen! gerne høre fra dig, hvis du har mod på at prøve noget mere: at bruge telefonen med musik, for eksempel. Eller som kalender. Eller til at tjekke mails.

Det er ikke farligt - vi vil bare se, hvor let eller svært det egentlig er, når man først kommer i gang. Hvis du har mod på aty være testperson, så skriv til os her .

Du er også velkommen til at skrive, hvis du faktisk allerede er en haj på mobilbølgen. Og så vil vi gerne have dit bud på de fedeste funktioner i mobiltelefonen: er det en tjeneste som Shozu, der kan kombineres med blandt andet Facebook - eller er det måske Opera-browseren, der gør netsurfing lettere og billigere?

Kom med dit bud herunder!