Annonce:
Annonce:

Endelig taler Fogh ud om fremtiden

Så er det sikkert, Fogh stiller op som statsministerkandidat ved næste valg, er du rolig nu?

Det bliver Fogh og ikke Lene.
Det bliver Fogh og ikke Lene.
Annonce:
Følg nationen!

Der har været meget uro omkring statsministerens person den seneste tid. Spekulationerne omkring en international toppost har været mange, og Anders Fogh Rasmussen har bevidst eller ubevidst undladt at komme med en klar melding.

Både Venstres bagland, Pia Kjærsgaard og vælgerne har krævet et svar, og nu kommer det. Fogh lover at stille op som statsministerkandidat til næste valg.

Da han i sidste uge blev spurgt, om han var statsministerkandidat ved næste valg, svarede han kryptisk, at han var klar til endnu en test, om vælgerne ville det, og nationen! undrede sig over det tågede svar.

Over halvdelen af nationen!'s læsere mente ikke, at Fogh ville være statsministerkandidat ved næste valg. De synes, han virker træt, og fandt det mærkeligt, at han ikke kunne svare klart.

Jeg bliver
Fogh udtaler nu til Ritzau:

- Jeg stiller op ved næste valg, jeg bliver som statsminister, hvis vælgerne i øvrigt ønsker det. Jeg synes, det er så stærkt, som man overhovedet kan sige det.

Flere venstrefolk mener, at statsministerens usikkerhed har skadet Venstre og regeringen.

Men nu er tvivlen blæst væk, og uroen er forsvundet, eller er den? Anders Fogh Rasmussen er tidligere blevet kritiseret for at virke træt, og hans popularitet i befolkningen er langt fra, hvad den har været.

Så er Fogh regeringens bedste bud på en statsminister, eller skulle det have været Lene Espersen? Tror du, at statsministerens udmelding vil styrke Venstre?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: