Annonce:
Annonce:

Fætrene vs Pia

Langballe kommer nu fætter Krarup til undsætning - selvfølgelig skal revselsesretten genindføres.

Langballe kommer sin fætter til undsætning
Langballe kommer sin fætter til undsætning
Annonce:
Følg nationen!

Pia Kjærsgaard (DF) har efter bedste evne forsøgt at lægge låg på debatten, om forældres ret til at slå deres børn.
Søren Krarup begyndte det hele, da han udtalte, at han gik ind for revselsesretten, Pia tog afstand og nu melder Jesper Langballe sig på banen med støtte til Krarup.

Fætter, du har ret
Han skriver, i et læserbrev i Morgenavisen Jyllands-Posten, at sagen er 'essentiel for landets familier og hjerteblod for mig selv.'

'Hvad enten forældre giver deres barn et knus, eller de revser det, sker det i kærlighed', skriver han.

Jesper Langballe er heller ikke sen til at give Søren Krarup ret i hans sammenligninger mellem afskaffelsen af revselsesretten og nazisme og kommunisme.

Annonce:

'Søren Krarup tog også i B.T. i torsdags afstand fra, at det offentlige opfordrer børn til at angive deres forældre og gjorde - historisk ubestrideligt - opmærksom på, at det var, hvad det nazistiske og det sovjetkommunistiske regime gjorde', skriver han.

Slå dem, eller de bliver kriminelle
Men Jesper Langballe tager også debatten et skridt videre. Han mener, at afskaffelsen af revselsesretten er med til at øge ungdomskriminaliteten.

Den tanke er ikke helt fremmed for nationen!-medlem Thomas J., der skriver:
- Hvis du undrer dig over den manglende autoritetstro, der på sigt bringer landet ud i kaos, så skyldes det måske de mange, der aldrig har oplevet grænser, og de dertilhørende sanktioner, når disse brydes i opvæksten.

Jesper Langballe skriver:
'Den aktuelle, eskalerende ungdomskriminalitet er følgen af den
udviklingslinje, som den kulturradikale kampagne mod revselse var en del af. Og hadet til forældremyndigheden er stadig levende i kulturradikalismen.'

Annonce:

Jesper Langballe gør også opmærksom på, at afskaffelsen af revselsesretten kun blev vedtaget med én stemmes flertal i Folketinget, og det var anført af det, han kalder et propagandafelttog.

Bemærkelsesværdigt tavs Pia
Pia Kjærsgaard ønsker ikke at kommentere Langballes udmelding, det skriver Politiken.dk. Hendes pressechef henviser til tidligere udtalelser, hvor hun tager afstand fra deres holdninger, uden at det dog for konsekvenser for fætrenes fremtid i partiet.

- Jeg har flyttet mig. Søren Krarup og Jesper Langballe har åbenbart ikke flyttet sig. Selvfølgelig ville jeg ønske, at de ville holde det for sig selv, siger hun i dagens udgave af Politiken.

Det er sjældent, at Pia Kjærsgaard er tavs, og normalt holder hun partiets medlemmer i stram snor, så der ikke hersker tvivl om, hvad DF mener i forskellige sager. Nu er der oprør - fætrene mod Pia, og hun kan tilsyneladende ikke få dem til at være stille.

Annonce:

Det at slå børn er et emne så følsomt, at mange formentlig vil flygte fra DF, hvis de tror det er partiets holdning, så spørgsmålet er, hvor længe sagen skal rulle, før den begynder at skade partiet.

Tror du sagen om revselsesretten kommer til at skade Dansk Folkeparti? Hvordan skal Pia takle de åbenmundede fætre?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: