Annonce:
Annonce:

Tak Lene E - du har lært os at gamble

Redningspakkerne skulle redde samfundet - men 62 procent synes at økonomiminister Lene Espersen har håndteret finansindgrebene skidt.

Lene Espersen får karakteren 'skidt' for sin håndtering af finanskrise-indgreb og redningspakker. Foto Thomas Borberg
Lene Espersen får karakteren 'skidt' for sin håndtering af finanskrise-indgreb og redningspakker. Foto Thomas Borberg
Annonce:
Følg nationen!

Lene Espersen får karakteren 'skidt' af 48 procent af konservative vælgere, mens 42 procent mener, at hun har håndteret de økonomiske indgreb og redningspakker godt. Samlet mener 22 procent af alle, at hun har gjort det godt, mens et flertal på 62 procent synes, hun har forklaret baggrunden, nødvendigheden, prisen og betingelserne for redningspakkerne skidt. Og så har afsløringen af, at mange ministre med Lene Espersen i spidsen selv er blevet 'reddet' af regeringen, heller ikke hjulet på populariten:

Annonce:

Tror ikke jeg stemmer borgerligt
nationen!-medlem lars f. føler sig direkte 'røvrendt af den førte beskyttelsespolitik':
- Jeg tog et fastforrentet lån på 6% i januar, da jeg mente renten ville stige yderligere - jeg havde ret, men havde ikke forudset denne latterlige hjælpepakke, der alene tilgodeser de gamblere der har tjent fedt på flexlånene gennem så lang tid. Hvis de har råd til at gamble, skal de også have råd til at tabe. Tror for første gang at jeg ikke mere vil stemme borgerligt.

Peter J. er uforstående over for, at det nu er 'konservativ politik at smide skattekroner efter pensionsselskaber, der har lovet kunderne for meget og låntagere som har været dumme nok til at optage flexlån', og Morten C. skriver i sin 'Takketale til flexlånerne':
- Tak til Lene E. og Lars Løkke fordi de har lært os allesammen en vigtig lektie om økonomi: "Husk at økonomisk uansvarlighed er vejen frem! Du skal gamble med din økonomi! Lån, lån, lån unanset betingelserne! Lene og Lars skal nok redde dig til sidst!".

Annonce:

Lene E: Det er en misforståelse
Lene Espersen skriver til nationen!, at hun godt er klar over, at der har bredt sig en opfattelse af, at regeringen har reddet flekslånerne:
- Men må jeg ikke godt rydde den misforståelse af vejen, at regeringen har taget disse initiativer for at redde boligejere med rentetilpasningslån, mens dem med fastforrentede lån blot kan se til og ærgre sig over, at de valgte det sikre? Som jeg har understreget hver gang jeg har været på, er initiativerne ikke sat i søen for at hjælpe folk med flekslån.

Regeringen har gjort det her, fordi det ikke er i samfundets interesse, at pensionsselskaberne holder brandudsalg af realkreditobligationer. Det ville skade både pensionsopsparere og boligejere. Det ville igen påvirke hele vores økonomi og forstærke den negative spiral, sådan en krise fører med sig. Og det vil gå ud over os alle sammen.

Du kan se hvilke vælgere, der mener hvad, ved at klikke på 'udvidede resultater' i afstemningsboksen. Derefter skal du klikke på 'krydstabuleringer'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: