Annonce:
Annonce:

Er Helge uskyldig

Videnskabsministeren er angiveligt glad for piger, men har han gramset på Christine Antorini, som hun påstår

Fy da, Helge
Fy da, Helge
Annonce:
Følg nationen!

Først var det den socialdemokratiske Jeppe Kofoed, der fik en tur i den moralske tørretumbler efter en tur i kanen med en kun 15-årig pige.

Nu er turen komme til den ellers ret så anonyme videnskabsminister, Anders Fogh Rasmussens nære ven, den 58-årige Helge Sander, som er kommet i orkanens øje.


Ikke for sine gerninger som minister - dem kender befolkningen ikke meget til - men for at have gramset på den 43-årige S-uddannelseseordfører Christine Antorinis bagdel.

Bekræfter Christines klage
To vidner bekræfter overfor Ekstra Bladet, at de midt under finanslovsforhandlingerne har set Helge Sanders hånd på Antorinis bagdel, og Helge Sander himself bekræfter, at Christine har henvendt sig direkte til ministeren, og sagt at han har opført sig upassende.

Annonce:

Videnskabsministeren, der på Christiansborg har ry for at være dameglad og sætte pris på kvindeligt selskab, er stærkt 'pikeret' over beskyldningerne om, at han skulle have overgramset sin politiske modstander Christine Antorini.
- Det er pure opsind. Det er fuldstændig vanvittigt. Det kunne jeg aldrig drømme om. Er der nogen, der siger noget andet, så er det simpelthen , fordi de står i ledtog med hende, siger Helge Sander.

Højspændt drama
Det lille højspændte drama midt under finanslovsforhandlingerne har fået gang i Folketingets moralske heksekeddel.
Er det en uskyldig utilsigtet spøg eller en misfortolket tilnærmelse eller en storm i et glas vand, hvor både Helge Sander og Christine Antorini er 'ofre' ? Nationen!-medlemmerne er stærkt i tvivl:

- Det er påfaldende, at Christine Antorini hverken ønsker at bekræfte eller afkræfte de anklager, hun har fremsat overfor Helge Sander, skriver Nationen medlem Flemming H. Det virker, som om man griber efter alle de strå man kan for at finde noget eventuelt snavs på siddende ministre eller folketingesmedlemmer.

Annonce:

Tænk hvis det var Villy
- Tænk hvis det var Villy Søvndal, der stod anklaget for at have taget Lene Espersen på bagdelen, så havde det nok udløst et ramaskrig blandt borgerdyrene om, at han skulle ekskluderes fra dansk politi, skriver Jesper H.

- Når det nu er en socialdemokrat, der må lægge røv til en gammel venstremands brunstige famlen, ja så er det jo den rene løgn.

Per N. Danmarks mest anonyme minister bliver da nødt til et gøre noget ekstraordinært for ikke at blive glemt af medierne.

Dameglad - og hvad så
- Det er i følge Ekstra Bladet en kendt sag på Christiansborg, skriver Henrik V,.at Sander er dameglad, og holder af kvindeligt selskab.

- Hvis det er et bevis på, at han er en gammel gris, så tror jeg sgu, at vi er en del, som må melde os selv.

- Det er ikke i orden, hvis Sander har taget hende på røven, men det er for langt ude, at bruge to anonyme viodner på, at få det bekræftet. Det kan man ikke dømme manden ud fra.

Annonce:

Hvem skal man tro på, Helge Sander eller Christine Antorini ? Og kan vi stille særlige moralske og etiske krav til politikere og deres opførsel. Er der sket en misforståelse eller en tilnærmelse, og synes du politikere er specielt udsatte, hvis de begår et fejltrin.

.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: