Annonce:
Annonce:

Hvilken TV-serie gør dig gravid?

Unge, der ser TV-serier, der kredser om sex, bliver oftere gravide end andre unge. Men hvilken serie bliver man mest gravid af?

Der er sex i luften - men er Sommer en af de 'farlige' serier, der øger de unge seeres chancer/risiko for at blive gravide? Foto: Thomas Marott, DR.
Der er sex i luften - men er Sommer en af de 'farlige' serier, der øger de unge seeres chancer/risiko for at blive gravide? Foto: Thomas Marott, DR.
Annonce:
Følg nationen!

Sex in the City, Desperate Housewifes, 2900 Happiness, Beverly Hills, Friends, Sommer, Melrose Place, Greys hvide verden, Hanna Montana - og ikke 'Unge mødre'. Ja listen over tv-serier, der kan inspirere til sex, og dermed føre til graviditet er lang, men hvilken TV-serie er mest farlig for teenagere?

Spørgsmålet rejser sig efter tænketanken Rand Corporations undersøgelse, der viser, at unge teenagere, der jævnligt ser serier som 'Sex and the City', har dobbelt så stor chance/risiko for at blive gravide som jævnaldrende, som undlader at se programmerne.

nationen!-medlem Mary J skriver:
- Tv er hjernevaskende. På godt og ondt, og det har selvfølgelig en påvirkning, hvad man ser i tv.. Lige siden jeg var lille har jeg set vestern tv, folk ,der bliver gift i kirker, folk der har sex osv.. Og har hele tiden tænkt, "det skal jeg også en dag." f.eks det med at blive gift i en kirke, gå op ad selve kirkegulvet, og stå foran en præst. Selvom jeg muslim!

Og Rolf H. - som ellers normalt er imod at give underholdningsbranchen skylden for alt - skriver:
- Jeg må sige, at specielt serier som sex in the city som tiltaler rigtigt mange teenage piger. Og giver et meget forvringet billede af virkeligheden, ikke kun af eget køn men også det modsatte.

Men hvilken serie er efter din mening, den der er farligst for teenagere? Og burde TV-selskaberne opfordre til sikker sex før og efter programmerne?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: