Annonce:
Annonce:

Tak for ikke mere lort Fogh

nationens! omtale af 'Tak for lort Fogh'-kampagnen om klamme skoletoiletter er medvirkende til at der nu er 100 mio til skoletoiletter

Danmarks klammeste. Hyltebjergskolen i Vanløse, indsendt af Kasper
Danmarks klammeste. Hyltebjergskolen i Vanløse, indsendt af Kasper
Annonce:
Følg nationen!

Finansminister Lars Løkke Rasmussen (V) har aftalt med Dansk Folkeparti, at der kan bruges 100 mio kroner på at få standarden på danske skoletoiletter op. nationen! har i samarbejde med DSU netop holdt en afstemning om Danmarks klammeste skoletoilet, hvor Hyltebjergskolen i Vanløse vandt. Og de billeder, der ledsagede de historier, har fået finansministeren til at finde pengepungen frem:

Ikke flere undskydninger
- Vi gider ikke høre mere om nedslidte toilettter, og vi gider ikke høre flere undskyldninger fra borgmestre, der ikke kan finde ud af at have en ordentlig toiletstandard på deres skoler og daginstitutioner. Derfor afsætter vi 100 millioner kroner til en pulje, som kommunerne kan søge penge fra, hvis de kan godtgøre, at de ikke selv kan finde pengene ved fornuftige omprioriteringer, siger finansminister Lars Løkke Rasmussen til DR Nyheder.

Glad for at de har fattet budskabet
DSU synes at de 100 mio er for får penge til for meget lort, men er dog glade for, at Regeringen har fattet budskabet og endelig har erkendt, at de fysiske forhold på skolerne ikke er gode nok.

Formand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) Peter Hummelgaard Thomsen siger til nationen!:
- Man må sige, at regeringen har foretaget noget af en kovending. Tidligere har Løkke udtalt, at skolerne var velfungerende offentlige institutioner og afvist at gøre noget. Nu har Fogh og Løkke endelig indrømmet, at ansvaret er deres. På den baggrund er vi selvfølgelig glade over, at der endelig sker noget. DSU har sat fokus på problemet med kampagnen takforlortfogh.dk og det ser ud til at bære frugt.

Til højre ses de fem skolebilleder, der nåede finalen i nationen! og DSUs afstemning. Tisserenden øverst vandt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce: